Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea, propunere de nerefuzat pentru Traian Băsescu! Iată câteva imobile în care să se retragă

Mihai Gâdea, propunere de nerefuzat pentru Traian Băsescu! Iată câteva imobile în care să se retragă

Mihai Gâdea, propunere de nerefuzat pentru Traian Băsescu! Iată câteva imobile în care să se retragă
26 Ian 2015   •   23:27

Deoarece fostul preşedinte al ţării Traian Băsescu a refuzat toate cele 7 propuneri ale Regiei Autonome Administraţiei Protocolului de Stat (RA-APPS), Mihai Gâdea îi propune alte imobile în care să locuiască.

Mugur Ciuvică i-a propus fostului şef de stat câteva locuri unde ar putea să se retragă: "Evident că o reşedinţă temporară în Mihăileanu, iar după, undeva permant la puşcărie. La Jilava, la Rahova, unde o fi".

Oana Stancu: " Eu am o colecţie de propuneri din partea telespectatorilor şi cred că sunt elocvente. Unele sunt similare cu ce a propus Mugur Ciuvică".

Razvan Savaliuc a propus o locuinţă, dar şi o reacţie din partea Guvernului: " Eu în locul Guvernului aş face câteva propuneri să îi ia casa din Mihăileanu, cu ajutorul justiţiei, iar apoi, i-aş da-o pe cea din Mihăileanu inapoi".

Adina Anghelescu. "Aş prefera să îl văd într-un castel de nisip. Statul să îi dea un castel pe malul mării acolo unde făcea cu PMP-ul mărul acela pe nisip".

Câteva propuneri interesante au venit şi din partea realizatorului Mihai Gâdea:

Prima propunere: "Acolo unde se află fosilele, la Muzeul Antipa. Mi s-a părut foarte potrivit. Este despre trecut, ce poate fi analizat ca fosila dictaturii"

A doua propunere: "Cartierul Ferentari. Confort patru sporit. E bun. Dacă jumătate din populaţia României trăieşte în sărăcie, pentru care este direct responsabil, poate ar fi mai potrivit".

A treia propunere: "La Restaurantul Cireşica. Să nu fie omul deranjat de nimeni. Nopţile trec mai repede, dimineţile vin mai greu".
 
A patra propunere: "Circul Foamei. Ca dimensiune corespunde. Aici să vorbească şi el cu prietenii să îl ameneajeze, pentru că ţara asta după 10 ani de mandat, arată ca un circ al foamei".



×
Subiecte în articol: RAAPPS imobile
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close