Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Mariana Câmpeanu, verificat de ANI pentru un posibil conflict de interese

Ministrul Mariana Câmpeanu, verificat de ANI pentru un posibil conflict de interese

Ministrul Mariana Câmpeanu, verificat de ANI pentru un posibil conflict de interese
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    21 Feb 2014   •   12:26
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) va verifica activitatea ministrului Mariana Câmpeanu, pentru a stabili dacă se face vinovată de conflict de interese în cazul acordării pensiei de handicap de gradul I soţului acesteia, pe vremea când era şefă la Casa de Pensii Ilfov.
 
Acuzată de ANI, Mariana Câmpeanu spune că nu are niciun motiv să-şi dea demisia, dar că ia în calcul această soluţie din cauză că nu mai rezistă presiunii la care este supusă şi se teme pentru starea sa de sănătate.
Mariana Câmpeanu spune că nu şi-a dorit niciodată să facă publică situaţia dramatică prin care trece familia sa.
 
Ministrul liberal susţine că este sprijinită de colegii din partid şi că va lua o hotărâre legată de păstrarea funcţiei în Guvern, dar şi de implicarea sa politică.
 
Câmpeanu a dezminţit informaţiile potrivit cărora liderul liberalilor, Crin Antonescu, i-ar fi sugerat să-şi dea demisia. Mariana Câmpeanu speră că, în ciuda hărţuielii la care este supusă, aceasta să fie ultima dată când vorbeşte în public de familia şi de problemele sale.
 
Mariana Câmpeanu este acuzată că i-ar fi dat soţului său în 2005, când conducea Casa de Pensii Ilfov, pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în urma încadrării în gradul unu de invaliditate.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close