Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii, la Sinteza zilei: Împart felicitările cu dumneavoastră pentru Gala performanţei în Medicină

Ministrul Sănătăţii, la Sinteza zilei: Împart felicitările cu dumneavoastră pentru Gala performanţei în Medicină

Ministrul Sănătăţii, la Sinteza zilei: Împart felicitările cu dumneavoastră pentru Gala performanţei în Medicină
28 Apr 2015   •   22:11

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a vorbit, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena3, despre bucuria pe care a citit-o pe chipurile medicilor care au urcat pe scenă, la Gala performanţei din Medicină, care s-a desfăşurat la Sala Radio, în această după-amiază.

Ministrul a ţinut să precizeze că împarte felicitările pentru această gală cu echipa Antenei 3, după ce ideea unui astfel de eveniment a avut la bază o propunere a lui Mihai Gâdea, într-o ediţie Sinteza Zilei.

"Trebuie să fiu corect şi să împart felicitările cu dumneavoastră. E o idee mai veche, dar această idee a prins contur într-o emisiune a dumneavoastră", a spus Nicolae Bănicioiu.

Bănicioiu a vorbit la Antena 3 despre performanţele medicinii româneşti, care se poate lăuda cu nenumărate reuşite în ceea ce priveşte cea mai complicată procedură chirurgicală: transplantul.

Nicolae Bănicioiu a subliniat că, în pofida a ceea ce "se arată la televizor", anul trecut sub 400 de cazuri de malpraxis au ajuns la Colegiul Medicilor. "Nu e o chestiune generală", a declarat ministrul.

Prezent în emisiune, jurnalistul Adrian Ursu a ţinut să sublinieze că sistemul medical din România este departe de a fi "cel extraodinar pe care o astfel de lumină pusă asupra câtorva oaze de performanţă ar putea să o contureze".

"Avem insule de performanţă şi avem pârjol în rest", a afirmat Adrian Ursu.



×
Subiecte în articol: Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close