Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, dezvăluire bombă: Persoana căreia Udrea i-a făcut acel semn i-a răspuns azi

Mircea Badea, dezvăluire bombă: Persoana căreia Udrea i-a făcut acel semn i-a răspuns azi

Mircea Badea, dezvăluire bombă: Persoana căreia Udrea i-a făcut acel semn i-a răspuns azi
13 Feb 2015   •   00:06

"Exersez tot felul de lucruri tari, cum ar fi dosarele lui Udrea, zicerile domnului Opriş. M-am uitat la televizor şi am văzut domnii ăştia de la Servicii Secrete, încep să circule despre tine percepţii de-astea încărcate de mister care automat te valorizezază, şi când îl vezi pe respectivul zici: "Ooo!". Prietene, eu nu am înţeles cum naiba nu suntem noi impăraţii planetei Marte?", a declarat Mircea Badea a în pasa cu Mihai Gâdea din cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Sinteza Zilei".

"Văzând cine conduce serviciile astea secrete, zic: WOW! Încep să devin creştin practicant, deja văzându-l pe Opriş simt nevoia să îmi pun crucioace la oglidă şi câteva icoane la bord", a spus Mircea Badea.

"Felix Rache are o dezvăluire extraordinară! Nu cred că sunteţi pregătiţi! Multă lumea a luat-o la mişto pe Udrea, că i-ar fi făcut semn lui Băsescu, ba lui Bica, dar când o sa vedeti despre ce este vorba, o să îngheţaţi! Persoana căreia Udrea i-a făcut acel semn, i-a răspuns azi", a glumit realizatorul emisiunii "În gura presei".

John Kerry, secretarul de stat al SUA, este cel la care Mircea Badea a făcut referire cu privire la gestul Elenei Udrea. Acesta a fost surprins într-o fotografie, în timpul discursului unde se cerea sancţionarea Rusiei, în care îşi duce degetul la nas.

"El zice de nişte sancţiuni împotriva Rusiei, dar eu înţeleg din asta: păpuşă, te-am văzut şi iau măsuri! Au o problemă acum şi Coldea şi Udrea, este pe axă!(...) Dacă a făcut John Kerry aşa, mâine vine şi Cameron şi face aşa", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea gest John Kerry nas
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close