Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Dosarul lui Iohannis se judecă în ianuarie. Dosarul "Telepatia" s-a judecat cu termene zilnice

Mircea Badea: Dosarul lui Iohannis se judecă în ianuarie. Dosarul "Telepatia" s-a judecat cu termene zilnice

Mircea Badea: Dosarul lui Iohannis se judecă în ianuarie. Dosarul "Telepatia" s-a judecat cu termene zilnice
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Noi 2014   •   00:16

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a comentat decizia Înaltei Curţi, care a admis să fie judecat pe fond recursul în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis.

Instanţa a stabilit primul termen în 14 ianuarie.

"Astăzi a fost proces cu pirivre la incompatibilitatea lui Iohannis. Exact ce m-am temut s-a întâmplat. De altfel, Curtea, în înţelepciunea-i nemărginită, va lua o decizie în luna ianuarie. Dosarul Telepatia, în plină vacanţă de instanţe, a justiţiei, avea termen de la o zi la alta. De ce dosarul acesta al domnului Iohannis se amână? Mai ales că nu este nimic complicat, nu este cine ştie ce de studiat."

Mircea Badea a adăugat că asupra unui preşedinte ales, care se pregăteşte de învestitură, nu ar trebui să planeze astfel de suspiciuni.

"Ar trebui să ştim dacă preşedintele ţării este sau nu incompatibil. În timp ce domnia sa depune jurământul, noi rămânem să ne întrebăm dacă este sau nu incompatibil."

În fine, realizatorul Antena 3 a explicat că au existat nenumărate alte cauze în care justiţia din România a demonstrat "celeritate", pe când în cauza lui Klaus Iohannis nu pare să se grăbească.

"Sunt cauze care s-au judecat cu . Nu am înţeles de ce tocmai asta trebuie amânată în felul acesta. Mă aşteptam de la Înalta Curte."

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close