Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Eu cred că trăim o nouă eră a lui Stalin. Nu văd nicio diferenţă

Mircea Badea: Eu cred că trăim o nouă eră a lui Stalin. Nu văd nicio diferenţă

Mircea Badea: Eu cred că trăim o nouă eră a lui Stalin. Nu văd nicio diferenţă
13 Mai 2015   •   00:55

O serie de anchete care arată cum sunt umiliţi românii - elevi terorizaţi de învăţătoare, profesoară bătută de elevi, studente hărţuite sexual sau tinere răpite pentru 25.000 de lei - au fost prezentate, marţi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

România fascinantă. Ţara contrastelor, a corupţiei şi a oamenilor de cultură şi nu numai care se află în puşcării. Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "În gura presei" despre o întâmplare halucinantă, care s-a petrecut în parc, în plină zi.

"Cretinul ăsta este în libertate. Cine este la puşcărie? În puşcărie este profesorul Mencinicopschi. Da, marfă! Mie îmi place foarte mult cu statul ăsta de drept", a declarat Mircea Badea.

"Simt asta în fiecare celulă a corpului meu. Eu cred că trăim o nouă eră a lui Stalin. Eu nu văd nicio diferenţă. Singura este cea asigurată de saltul tehnologic", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei".

"Singura diferenţă între cum se trăia pe vremea lui Stalin şi cum se trăieşte în România zilelor noastre este dată de uriaşul progres tehnologic".

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close