Antena 3 CNN Actualitate Moartea baschetbalistului Chauncey Hardy. Agenții FBI au venit în România pentru mai multe informații

Moartea baschetbalistului Chauncey Hardy. Agenții FBI au venit în România pentru mai multe informații

Moartea baschetbalistului Chauncey Hardy. Agenții FBI au venit în România pentru mai multe informații
Sursa foto: Foto: www.dailmail.co.uk
de N.B.    |    25 Oct 2011   •   21:35

Ancheta în cazul morţii baschetbalistului american din Giurgiu a adus FBI-ul în România. Doi agenţi adună informaţii atât de la autorităţi, cât şi de la martori.

Autoritățile americane au refăcut autopsia și au descoperit că sportivul avea probleme mari de sănătate. Medicii din Statele Unite au descoperit că Chauncey Hardy suferea de o boală care îi ataca sistemul osos.

Americanul avea oasele mai subțiri în zona craniului, cu care s-a izbit de podea. Dacă această informaţie se confirmă şi în raportul legiştilor români, Ionuţ Tănăsoaia, bărbatul acuzat că l-a ucis pe Hardy ar putea scăpa cu o pedeapsă mai mică.


Între timp, autorităţile americane au cerut o întâlnire cu anchetatorii români. Procurorul General, Laura Codruţa Kovesi susţine că "vizita" americanilor este strict pentru informare. Astfel încât familia baschetbalistului să primească informaţii corecte. Oficial, agenţii din Statele Unite nu au dreptul să desfăşoare o anchetă proprie pe teritoriul României.

Agenţii FBI au mers însă pe teren, au stat de vorbă cu apropiaţii sportivului şi, potrivit presei locale, au făcut şi cercetări în clubul unde s-a petrecut tragedia.

×
Subiecte în articol: moarte ancheta autopsie FBI
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close