Antena 3 CNN Actualitate Monica Macovei îşi continuă cruciada personală împotriva României, la Bruxelles

Monica Macovei îşi continuă cruciada personală împotriva României, la Bruxelles

Monica Macovei îşi continuă cruciada personală împotriva României, la Bruxelles
Sursa foto: Foto: www.monica-macovei.ro
28 Mai 2013   •   18:05
Fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, ar fi trimis mesaje anomine către europarlamentarii din grupul Partidului Popular European, în care îi critică pe candidaţii României la diverse funcţii europene.

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a confimat, în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, faptul că Monica Macovei ar face lobby anti-românesc în UE.

Ascultaţi declaraţiile europarlamentarului Cătălin Ivan:

Potrivit cotidianul.ro, Monica Macovei ar fi trimis tuturor şefilor de grupuri parlamentare documente anonime prin care a urmărit să îl discrediteze pe Gheorghe Pufan, noul candidat propus de Guvernul României pentru calitatea de membru al Curţii Europene de Conturi.

Se pare că scenariul decredibilizării lui Pufan în faţa deputaţilor europeni a fost similar celui prin care, acum câteva luni, a fost respinsă candidatura fostului comisar european, Leonard Orban.

Singura diferenţă este că, de această dată, scenariul nu a funcţionat. George Pufan a primit avizul favorbil pentru calitatea de membru al Curţii Europene de Conturi.

Iată ce a scris Monica Macovei pe blogul personal despre George Pufan:

Audierea domnului George Pufan, propus de Guvernul Ponta să fie membru al Curţii Europene de Conturi şi avizat la limită de Comisia pentru control bugetar, cu 14 voturi pentru şi 13 împotrivă, a fost ruşinoasă pentru imaginea României. Acest candidat nu are nicio zi de experienţă în audit financiar şi există dubii referitoare la modalitatea în care făcut studiile în Contabilitate” (Sursă: www.monica-macovei.ro)

 




×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close