Antena 3 CNN Actualitate Noapteş, despre confiscarea a 2,8 milioane euro din averea sa: E o sumă enormă. Acuzaţiile sunt nefondate

Noapteş, despre confiscarea a 2,8 milioane euro din averea sa: E o sumă enormă. Acuzaţiile sunt nefondate

Noapteş, despre confiscarea a 2,8 milioane euro din averea sa: E o sumă enormă. Acuzaţiile sunt nefondate
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Aug 2011   •   13:46

Alexandru Noapteş a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, în cadrul căruia a comentat informatiile referitoare la confiscare a 2,8 milioane de euro din averea sa. Fostul director CFR a declarat că suma vehiculată este enormă şi că acuzaţiile sunt nefondate, întrucât ANI nu a luat în considerare mai multe documente pe care le-ar fi trimis.

„Suma este enormă. Acuzaţiile sunt nefondate pentru că nu s-a ţinut cont de documentele pe care le-am depus la sediul agenţiei. (...) A existat o lipsă de comunicare. (...) Documentele le-am depus pe ultima sută de metri şi astfel s-a ajuns la această sumă enormă”, a declarat Noapteş pentru Antena 3.

„Înainte să fiu angajat la CFR , am venit din domeniul privat unde am desfăşurat activităţi economice proftabile”, a explicat fostul director CFR.

Alexandru Noapteş a mai declarat fiica lui nu este proprietara niciunui apartament în Paris , ba mai mult, pe perioada studiilor, tânăra a stat cu chirie în capitala Franţei. Irina Noapteş are "doar" o maşină şi o casă în zona Pipera.

Agenţia Naţională de Integritate a solicitat confiscarea a aproape 2,8 milioane de euro din averea fostului director CFR Alexandru Noapteş. Despre Alexandru Noapteş presa a scris în nenumărate rânduri că a fost unul dintre cei mai bogaţi funcţionari publici din România.
 

×
Subiecte în articol: ANI avere CFR
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close