Antena 3 CNN Actualitate Părinţii jurnalistului dispărut în apele Oceanului: Sper să trăiască. Pe un vas, pe o insulă

Părinţii jurnalistului dispărut în apele Oceanului: Sper să trăiască. Pe un vas, pe o insulă

Părinţii jurnalistului dispărut în apele Oceanului: Sper să trăiască. Pe un vas, pe o insulă
11 Feb 2014   •   14:34

Părinţii lui Andrei Postelnicu speră ca fiul lor să fie în viaţă. Până în acest moment, autorităţile americane au refuzat să le ofere informaţii despre rezultate căutărilor deoarece este o anchetă în curs. Aşa că internetul este singura lor sursă de informare.

Părinţii lui Andrei au aflat de dispariţia acestuia sâmbătă. Logodnica jurnalistului i-a sunat şi le-a spus că de vineri seara nu mai ştie nimic de Andrei, iar telefonul lui este închis.

"Ştiu că făcea un zbor în zona plajei din Miami. Era în vacanţă. Îşi aduna ore de zbor că vroia să ajungă la o treaptă superioară. (...) Se pare că a cedat motorul. Atât ştiu de la autorităţile americane. Sper să trăiască. Pe un vas, pe o insulă", le-a spus tatăl lui Andrei Postelnicu jurnaliştilor.

Mama tânărului trăieşte şi ea cu speranţa că fiul ei este în viaţă.

"A trăit cu visul acesta, să ajungă pilot. A fost o provocare. S-a ferit să facă asta în România, din cauza defectului pe care îl are la mână. Autorităţile române nu au vrut să îi dea brevet", a mai spus mama tânărului pilot.

Jurnalistul român Andrei Postelnicu a fost dat dispărut vineri, 7 februarie 2014, după un accident aviatic produs în sudul statului american Florida.

×
Subiecte în articol: accident aviatic
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close