Antena 3 CNN Actualitate Patroana celor două aziluri clandestine din Prahova a fost arestată 29 de zile

Patroana celor două aziluri clandestine din Prahova a fost arestată 29 de zile

Patroana celor două aziluri clandestine din Prahova a fost arestată 29 de zile
Sursa foto: Foto: ibnlive.in.com
de M.Z.    |    20 Dec 2013   •   08:50
Patroana celor două aziluri clandestine din Prahova şi una dintre îngrijitoare au fost arestate pentru 29 de zile. Femeile sunt acuzate de lipsire de libertate, după ce au legat de paturi doi dintre bătrânii bolnavi şi au ţinut în condiţii greu de imaginat alte zeci de vârstnici.' 

Patroana, care a susţinut imediat după ce a fost ridicată de procurori că are probleme cu inima, va fi mutată la spitalul penitenciarului Jilava.   

Administratora celor două aziluri clandestine de bătrâni, cât şi una dintre îngrijitoare au fost acuzate de lipsire de liberatate. 
 
Anchetatorii de la Direcţia de Sănătate Publică Prahova au găsit mari nereguli în cele două azile ilegale unde erau ţinuţi bătrânii. O parte dintre ei erau sedaţi şi chiar legaţi de pat. 
 
Cei aproape 40 de bătrâni din ambele cămine au fost transferaţi la mai multe spitale din judeţul Prahova, însă cea mai mare problemă va fi dispunerea lor în alte centre de îngrijire din judeţ.
 
În urma controalelor, Direcţia de Sănătate Publică Prahova a dat amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Un al doilea azil ilegal, descoperit în Prahova. "Mirosea a urină şi fecale". Reprezentanţii instituţiei, acuzaţi de lipsire de libertate

×
Subiecte în articol: azil
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close