Antena 3 CNN Actualitate Paul Lambrino, revendicări de peste 500 de milioane de euro: 50 de clădiri istorice şi 65.000 ha pământ

Paul Lambrino, revendicări de peste 500 de milioane de euro: 50 de clădiri istorice şi 65.000 ha pământ

Paul Lambrino, revendicări de peste 500 de milioane de euro: 50 de clădiri istorice şi 65.000 ha pământ
de S.T.    |    02 Feb 2014   •   23:52

Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept, cere statului român o avere uriaşă.

Este cea mai mare revendicare de proprietăţi făcută vreodată, deşi este bazată pe o falsă idee a drepturilor de succesiune.

Nepotul nelegitim al lui Carol al II-lea cere 50 de castele şi clădiri istorice şi peste 600 de kilometri pătraţi de terenuri din întreaga ţară.

Istoricii demontează pretenţiile moştenitorului fiului nelegitim al lui Carol al II lea. Datele consemnate arată clar că mama sa a renunţat la orice pretenţie legată de averea regelui.

Actele pe care se bazează Paul Lambrino sunt de fapt drepturi litigioase cumpărate de la o moştenitoare a Elenei Lupescu, a treia soţie a lui Carol al II-lea.

Casa Regală a României nu l-a recunoscut niciodată pe Paul Lambrino drept un membru  al familiei regale.

Pe lista nepotului nelegitim a lui Carol al II-lea sunt aproape 50 de castele şi clădiri istorice, simboluri ale României printre care Palatul Elisabeta, sediul Bibliotecii Centrale Universitare, sediul PDL din Modrogan, sediul MAE, precum şi peste şase sute de kilometri pătraţi de pământ , printre care Domeniul Scoviştea, Ferma Snagov, podgoriile Cotnari, Murfatlar şi Tohani.

Prinţul Paul cere toate aceste bunuri nu doar ca urmaş al regelui, ci prin inginerii financiare şi juridice nebănuite. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close