Antena 3 CNN Actualitate Pot spune că s-au născut a doua oară. Maşina lor s-a răsturnat, după impactul cu un TIR. Toţi pasagerii au scăpat nevătămaţi

Pot spune că s-au născut a doua oară. Maşina lor s-a răsturnat, după impactul cu un TIR. Toţi pasagerii au scăpat nevătămaţi

Pot spune că s-au născut a doua oară. Maşina lor s-a răsturnat, după impactul cu un TIR. Toţi pasagerii au scăpat nevătămaţi
de O.P.    |    27 Ian 2015   •   05:45

Patru tineri pot spune că s-au născut a doua oară. Maşina în care se aflau s-a răsturnat, iar ei au scăpat doar cu o sperietură.  O ambulanţă SMURD a sosit totuşi la faţa locului pentru a se asigura că bărbaţii nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc în satul Şindriliţa din judeţul Ilfov. Un şofer neatent nu a acordat prioritate când a vrut să intre în intersecţie şi a fost lovit de un tir.

Bărbatul spune că nu cunoştea zona şi că nu era nici un indicator rutier care să îl avertizeze. Chiar şi aşa, îşi recunoaşte vina:

In urma impactului violent, maşina s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Cei patru bărbaţi aflaţi în autoturism au avut noroc.

Tirul implicat în accident era încărcat cu ajutoare de la Uniunea Europeană şi trebuia să ajungă în Moldova.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Un alt tir a fost chemat să tracteze autotrenul accidentat până la Buzău. Acolo ajutoarele vor fi transferate într-un alt camion care va pleca spre Moldova.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close