Antena 3 CNN Actualitate Produsul folosit de milioane de femei, RETRAS de pe piaţă. În România, doamnele încă îl cumpără, conştiente de riscuri

Produsul folosit de milioane de femei, RETRAS de pe piaţă. În România, doamnele încă îl cumpără, conştiente de riscuri

Produsul folosit de milioane de femei, RETRAS de pe piaţă. În România, doamnele încă îl cumpără, conştiente de riscuri
de O.P.    |    19 Iul 2013   •   06:16

O companie britanică de cosmetice retrage de pe piaţă o gamă de autobronzante care se comercializaeză şi în România. Este vorba de sprayurile autobronzante cu alcool.

Experţii au descoperit că produsul ar putea provoca probleme respiratorii. Clienţii au fost deja anunţaţi să înceteze imediat folosirea produsului întrucât este periculos pentru sănătate.

Autobronzantul care a fost restras din farmaciile din Marea Britanie se vinde în continuare la noi. Asta pentru că, oficial, nu sunt cunoscute posibilele efecte secundare.



În Anglia, experţii au ajuns la concluzia că autobronzantele de tip spray care conţin alcool pot provoca probleme respiratorii.  Compania care le produce a decis să le retragă de pe piaţă şi să avertizeze consumatorii. În plus, promite că dacă produsele vor fi returnate, clienţii vor primi în schimb un autobronzant fără alcool sau banii înapoi.

"Dacă aţi cumpărat produsul pentru altcineva, spuneţi-i despre riscuri imediat. Cine returnează produsul va primi un alt spray autobronzant sau banii înapoi", Reprezentant al companiei Boots

În România, tinerele care vor să aibă un bronz perfect recunosc deschis că NU ascultă sfaturile specialiştilor.

Toate studiile făcute până acum în Europa şi Statele Unite arată că autobronzantele de tip spray, care conţin alcool, pot crea reacţii adverse. Nu şi cele care se aplica pe piele, sub formă de loţiune.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close