Antena 3 CNN Actualitate Protest la Cotroceni: S-a căţărat pe un stâlp de electricitate şi ameninţă că se aruncă dacă nu vine Băsescu

Protest la Cotroceni: S-a căţărat pe un stâlp de electricitate şi ameninţă că se aruncă dacă nu vine Băsescu

Protest la Cotroceni: S-a căţărat pe un stâlp de electricitate şi ameninţă că se aruncă dacă nu vine Băsescu
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Iun 2012   •   10:37

Un bărbat de 28 de ani se află căţărat, la această oră, pe un stâlp de electricitate din faţa Palatului Cotroceni şi ameninţă că se aruncă dacă Traian Băsescu nu vine să vorbească cu el, potrivit site-ului pesurse.ro.Protestatarul are la gât o sfoară şi flutură o pancartă.

Bărbatul spune că este nemulţumit de justiţia din România. Iniţial, el a cerut să vorbească cu poliţiştii de la Secţia 20, însă atunci când aceştia au sosit la faţa locului, protestatarul s-a răzgândit şi le-a spus că doreşte să vorbească cu Traian Băsescu.

Cei de la Poliţie şi Jandarmerie sunt prezenţi la faţa locului şi încearcă să-l convingă pe acesta să coboare.De asemenea, o ambulanţă şi două echipaje de pompieri au ajuns la faţa locului pentru a interveni în caz că bărbatul va face un gest necugetat.

Acesta nu se află la primul gest de acest fel. Nicolae Stanciu a făcut acelaşi gest anul trecut, atunci când a protestat tot pe un stâlp din faţa Palatului Cotroceni. Şi la acel moment, justiţia din România era cea care îl nemulţumea pe bărbat. După mai multe ore de protest, el a fost dat jos de pe stâlp şi internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Bărbatul are 28 de ani şi locuieşte cu chirie împreună cu sora lui mai mică. A fost diagnosticat cu sindrom depresiv reactiv şi tulburare de personalitate polimorfă.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close