Antena 3 CNN Actualitate Proteste faţă de "măcelul" de la Balc. "Poliţia face figuraţie", susţin manifestanţii

Proteste faţă de "măcelul" de la Balc. "Poliţia face figuraţie", susţin manifestanţii

Proteste faţă de "măcelul" de la Balc. "Poliţia face figuraţie", susţin manifestanţii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de N.B.    |    12 Ian 2013   •   19:55

Celebra vânătoare de la Balc a atras protestele celor care apără drepturile animalelor. Aceştia au chemat poliţia ca să oprească evenimentul organizat de Ion Ţiriac. Totul se întâmplă în contextul în care la partida de vânătoare participă bogaţii Europei şi nu numai.

Unul dintre protestatari a stat de vorbă cu reporterii Antenei 3 şi a relatat desfăşurarea evenimentelor din jurul vânătorii miliardarilor, organizată de omul de afaceri român.

Acesta susţine că a chemat poliţia pentru a reclama mai multe nereguli ce au loc în timpul vânătorii, însă solicitările salu nu au fost rezolvate aşa cum şi-a îmaginat că ar fi fost necesar.

"Poliţia a făcut doar figuraţie" susţine reclamantul, care se declară nemulţumit de faptul că agenţii care au sosit la faţa locului au venit fără o maşină cu însemnele oficiale, au refuzat să îi legitimeze şi controloze pe cei care participau la vânătoare.

Protestatarul a declarat că a sunat la 112 pentru a reclama repetarea neregulilor semnalate anterior, însă susţine că reprezentanţii Poliţiei şi-au asumat faptul că nu vor mai interveni.



×
Subiecte în articol: Ion Tiriac mistreti miliardari proteste
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close