Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Cât timp Traian Băsescu va exista la Palatul Cotroceni, Elena Udrea nu va păţi niciodată nimic din partea DNA

Radu Tudor: Cât timp Traian Băsescu va exista la Palatul Cotroceni, Elena Udrea nu va păţi niciodată nimic din partea DNA

Radu Tudor: Cât timp Traian Băsescu va exista la Palatul Cotroceni, Elena Udrea nu va păţi niciodată nimic din partea DNA
de M.T.    |    24 Apr 2014   •   19:27

Elena Udrea este indicată ca beneficiară a corupţiei din spatele Galei Bute organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale, dezvăluie Gazeta Sporturilor în ediţia de astăzi.

Potrivit unor surse judiaciare, de data aceasta, Elena Udrea nu va mai fi ocolită de DNA.

Procurorii au descoperit că o firmă apropiată PDL i-a virat în cont lui Obreja suma de 2 milioane de lei, adică diferenţa pe care Ministerul Dezvoltării trebuia să i-o mai dea lui Obreja.

Este vorba despre celebra firmă care era datoare ministrului Elena Udrea, pentru că în trecut primise 30 de contracte uriaşe cu statul pentru a construi pârtii de schi, telegondole şi bazine.

„Noutatea în cazul galei Bute este apariţia în afacere a firmei Termogaz Company Haţeg a familiei Gărdean, unul dintre marii sponsori ai PD-L şi beneficiarul a 30 de contracte bănoase cu statul, oferite de ministerul Elenei Udrea. Societatea a fost nevoită să întoarcă serviciile şi a sărit în ajutorul Elenei Udrea, pentru a se putea duce până la capăt proiectul galei Bute”, scrie Gazeta Sporturilor.

Contactat de GSP, Rudel Obreja susţine că nu-şi mai aminteşte exact cum s-a întâmplat, deşi la mijloc este o sumă uriaşă.

DNA lucrează pentru a dovedi infracţiunile făcute în achiziţiile publice pentru Gala Bute şi, potrivit jurnaliştilor care au lucrat la anchetă, de această dată vor fi aduşi în faţa justiţiei toţi cei protejaţi până acum.

La emisiunea "La ordinea zilei", jurnalistul Radu Tudor a declarat că are dubii în privinţa unei eventuale anchete a DNA care să o vizeze pe Elena Udrea.

„Pentru mine, DNA-ul nu este o instituţie credibilă, ci o şmecherie politică întărită, modificată şi adaptată de Traian Băsescu la nevoile sale politice. Cât timp Traian Băsescu va exista la Palatul Cotroceni, Elena Udrea nu va păţi niciodată nimic din partea DNA”, a spus Radu Tudor.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close