Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Intuiesc în ceea ce face Robert Turcescu o operaţiune mizerabilă, pusă la cale de Traian Băsescu

Radu Tudor: Intuiesc în ceea ce face Robert Turcescu o operaţiune mizerabilă, pusă la cale de Traian Băsescu

Radu Tudor: Intuiesc în ceea ce face Robert Turcescu o operaţiune mizerabilă, pusă la cale de Traian Băsescu
de S.T.    |    22 Sep 2014   •   21:14

Jurnalistul Radu Tudor, realizator al emisiunii "Punctul de întâlnire", este de părere că declaraţia bizară a lui Robert Turcescu, care a recunoscut că ar fi ofiţer sub acoperire, este "o operaţiune mizerabilă, pusă la cale de Traian Băsescu şi de nişte oameni din structuri care încă îi mai sunt loiali".

"Intuiesc în ceea ce face Robert Turcescu o operaţiune mizerabilă, pusă la cale de Traian Băsescu şi de nişte oameni din structuri care încă îi mai sunt loiali. O bună parte dintre cei care sunt în structurile importante încep să întoarcă armele spre noua putere, iar cei care i-au mai rămas lui Băsescu încearcă să detoneze", a spus realizatorul TV, luni seară, la Antena3.

"Informaţiile mele, dar şi feelingul meu de jurnalist spun că Traian Băsescu vrea să arunce în aer complet această campanie electorală", a adăugat jurnalistul.

Potrivit lui Radu Tudor, preşedintele Traian Băsescu ştie că n-are nicio şansă la alegerile prezindenţiale cu Elena Udrea.

"Ştim bine cât de greu suporta Traian Băsescu înfrângerile(...). Sunt ferm convins că povestea asta ascunde de fapt dorinţa lui Traian Băsescu de a aduce ceva murdar despre Victor Ponta".

"Traian Băsescu în emisiunea lui Turcescu a vorbit despre un ofiţer acoperit, tot la Turcescu a spus că e nevoie de o hotărâre judecătorească rapidă...şi apoi vine Turcescu şi spune "eu sunt ofiţer acoperit, eu vreau să merg în instanţă, la judecător". Mergând Turcescu rapid în instanţă, trebuie să aflăm probabil ceva despre Victor Ponta", a mai spus Radu Tudor, luni seară, în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

Robert Turcescu recunoaşte: Da, am fost lt -colonel sub acoperire

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close