Antena 3 CNN Actualitate Religia contrazice medicina. O gravidă penticostală, la un pas de moarte, după ce a refuzat cezariana

Religia contrazice medicina. O gravidă penticostală, la un pas de moarte, după ce a refuzat cezariana

Religia contrazice medicina. O gravidă penticostală, la un pas de moarte, după ce a refuzat cezariana
Sursa foto: Foto: inquisitr.com
de M.Z.    |    04 Oct 2011   •   18:43

O femeie însărcinată din Suceava a fost la un pas de moarte chiar în timp ce se afla în sala de naşteri, pentru că a refuzat să facă cezariană, din motive religioase. Din acelaşi motiv, bebeluşul risca să rămână cu sechele fizice pe viaţă.

Medicii au explicat familiei toate riscurile care pot apărea şi au insistat că este foarte periculos ca femeia să nască pe cale naturală, dar gravida penticostală şi membrii familiei ei au refuzat intervenţia chirurgicală. 

"Au fost chemaţi de acasă mai mulţi medici obstetricieni care au încercat să o convingă pe asta doamnă că trebuie să i se facă operaţie de cezariană. Nu au reuşit să o convingă. Din fericire, cazul s-a rezolvat bine, femeia a născut un făt de 4.500 de kg, un făt deosebit de mare. A avut un noroc fenomenal că nu s-au produs complicaţii la naştere", a declarat medicul Mircea Onofriescu, de la materniatea Cuza Vodă din Iaşi.

Incidentul vine după ce, în urmă cu câteva zile, o femeie din Baia Mare a murit, pentru că religia nu-i permitea să facă transfuzii de sânge.

×
Subiecte în articol: gravida religie cezariana moarte Suceava
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close