Antena 3 CNN Actualitate Scenariul din "Marea Mahmureală", devenit realitate la Bucureşti. Ce au păţit 4 polonezi, după petrecerea burlacilor

Scenariul din "Marea Mahmureală", devenit realitate la Bucureşti. Ce au păţit 4 polonezi, după petrecerea burlacilor

Scenariul din "Marea Mahmureală", devenit realitate la Bucureşti. Ce au păţit 4 polonezi, după petrecerea burlacilor
de O.P.    |    06 Mai 2014   •   05:58

Scenariul filmului "Marea Marhureală" s-a repetat în Bucureşti. Eroi au fost de data asta patru polonezi care sunt cercetaţi de poliţişti. Cei patru bărbaţi au furat un taxi, pe care, apoi, l-au abandonat într-o benzinărie.

Polonezii le-au declarat anchetatorilor că se aflau în Bucureşti pentru o petrecere a burlacilor. Mai exact, unul dintre ei unul dintre ei ar urma să se căsătorească în curând cu sora fotbalistului Robert Lewandowski. Până la nuntă, bărbaţii s-au ales fiecare cu un dosar penal.

Polonezii au luat un taxi de la un club din Regie şi i-au cerut şoferului să îi ducă la hotelul în care erau cazaţi.

Turiştii au profitat de faptul că taximetristul şi-a lăsat cheile în contact când a coborât să alimenteze maşina. În timp ce şoferul plătea combustibilul, unul dintre bărbaţi s-a urcat la volan şi a plecat cu maşina.

Când au văzut o maşină de poliţie, hoţii au abandonat taxiul în altă benzinărie.

Polonezii au acum dosar penal, iar cel care a condus maşina furată a fost testat pentru a se stabili dacă atunci când s-a urcat la volan era băut sau drogat.

×
Subiecte în articol: dosar penal furt
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close