Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Interviu exclusiv cu Muhammad Munaf

Sinteza Zilei. Interviu exclusiv cu Muhammad Munaf

Sinteza Zilei. Interviu exclusiv cu Muhammad Munaf
09 Noi 2014   •   22:55
În martie 2005, Muhammad Munaf le-a fost ghid în Irak jurnaliştilor Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian. Apoi a fost ostatic, alături de ei, timp de 55 de zile. După eliberare a fost arestat de armata americană, fiind acuzat de complicitate la răpirea jurnaliştilor. Mohammad Munaf a fost acuzat că a participat la răpirea celor trei jurnalişti români în Irak. Un tribunal irakian l-a condamnat pe Munaf la moarte în 2006, dar Curtea irakiană de Casaţie a anulat sentinţa.

Un prim fragment dintr-un interviu exclusiv cu Muhammad Munaf a fost difuzat la Sinteza Zilei. Luni seară, tot în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, va fi difuzată şi continuarea interviului.

În cadrul interviului, Muhammad Munaf a negat faptul că ar avea vreo legătură cu răpirea jurnaliştilor români. „Am căzut într-un joc mare, între oameni mari, habar n-aveam ce se întâmpla”, a precizat Muhammad Munaf.

„Adevărul este la mine, tot adevărul este la mine”, a spus Muhammad Munaf.

Mircea Badea: Muhammad Munaf ne-a confirmat că profesorul era Băsescu, că din suma de răscumpărare s-au furat foarte mulţi bani

Urmăriţi întregul fragment al interviului cu Muhammad Munaf:






 

 






×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close