Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu a convocat un comandament de iarnă la Primăria Capitalei

Sorin Oprescu a convocat un comandament de iarnă la Primăria Capitalei

Sorin Oprescu a convocat un comandament de iarnă la Primăria Capitalei
de M.T.    |    26 Oct 2014   •   09:37

Comandament de iarnă, în această dimineaţă, la Primăria Generală a Capitalei. Edilul Sorin Oprescu a convocat la şedinţă principalii operatori de servicii.

Va fi analizat modul în care utilajele de deszăpezire au acţionat pe căile principale ale oraşului, după ninsoarea din ultimele ore.

Şedinţa face parte din cadrul Planului de deszăpezire şi combatere a poleiului la nivelul Municipiului Bucureşti, iar în cadrul ei vor fi stabilite direcţiile de acţiune pentru perioada următoare, în cazul în care ninsoarea va continua.

În Bucureşti ninge de peste 15 ore, iar stratul de zăpadă măsoară în unele locuri câţiva centimetri.

Schimbarea bruscă de vreme a dat bătăi de cap şoferilor, dar şi autorităţilor, care au fost nevoite să scoată utilajele de deszăpezire pe străzi.

Primarul Sorin Oprescu, împreună cu prefectul Nicolae Petrovan au verificat modul în care acţionează utilajele de deszăpezire.

Situaţia nu este mai bună nici în alte localităţi. Până la ora 12, în toată ţara vor fi precipitaţii mixte şi intensificări ale vântului. În sudul ţării şi în special în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi vor mai fi lapoviţă şi ninsoare.


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close