Antena 3 CNN Actualitate Sportiv de 23 de ani băgat în comă de un poliţist

Sportiv de 23 de ani băgat în comă de un poliţist

Sportiv de 23 de ani băgat în comă de un poliţist
Sursa foto: Foto: Intact images
14 Iun 2015   •   16:29

Un poliţist a băgat în comă un jucător de polo, după o altercatie într-un restaurat din Arad. Poliţistul l-a lovit de mai multe ori pe sportivul de 23 de ani, până când tânărul a căzut la pământ. Bătaia a fost surprinsă de camerele video amplasate în zonă. Chiar şi aşa, tatăl jucătorului de polo acuză autorităţile că au vrut să muşamalizeze cazul. Deşi a fugit şi a încercat să se ascundă, agresorul s-a predat singur după ce a aflat că este căutat de criminalişti. Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

Incidentul a avut loc în zona centrală a Aradului. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum sporivul 23 de ani, jucator la echipa de polo Amefa din Arad, este lovit puternic de un poliţist, în interiorul unui local.

Nimeni nu cunoaşte motivul pentru care poliţistul l-a lovit pe sportiv. După ce l-a trîntît la pămînt pe jucătorul de polo, poliţistul a fugit şi s-a ascuns. Jucătorul de polo a ajuns în comă la spitalul judeţean din Arad. Ulterior a fost transferat la Timişoara. Tatăl băiatului este convins că autorităţile au încercat să-l scoată basma curată pe agresor, politist de la serviciul Rutier din oraş.

Sportivul a ieşit din comă dar starea lui rămâne în continuare gravă pentru că are mai multe fracturi craniene. Între timp, poliţistul agresor s-a predat singur colegilor săi. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru tentativă de omor.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close