Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Milionar cercetat de DNA, găsit mort. „Era puţin probabil să fi fost cărăuş de droguri"

Subiectiv. Milionar cercetat de DNA, găsit mort. „Era puţin probabil să fi fost cărăuş de droguri"

Subiectiv. Milionar cercetat de DNA, găsit mort. „Era puţin probabil să fi fost cărăuş de droguri"
26 Feb 2015   •   21:21

Un miliardar urmărit pentru corupţie în dosarul CFR s-a sinucis în toaleta unui avion, în zbor. Costel Comana mergea spre Costa Rica, împreună cu iubita lui. La 10.000 de metri altitudine, s-a închis în baie şi s-a spânzurat. Ar fi avut droguri asupra lui, susţin jurnaliştii din America Latină. Însă prietenii cred că un cancer în ultimul stadiu l-ar fi făcut, de fapt, să-şi ia viaţa.

Dacă era implicat sau nu în traficul de droguri vor stabili autorităţile. E o variantă greu de crezut, pentru un milionar de talia lui Comana. Avea deja o avere fabuloasă, de peste 30 de milioane de euro, din afacerile feroviare. Milionarul de 53 de ani, din Braşov, ocupa locul 178 în topul bogaţilor şi era fostul şef al Regiotrans.

Însă imperiul se clătina, de când Comana era cercetat pentru dare de mită. N-ar fi fost singura lui problemă. L-ar fi măcinat o boală cruntă. O suferinţă pe care ar fi ales să o curme singur, în ultimul său zbor.

Informaţiile au fost comentate de invitaţii emisiunii Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv de la Antena 3.

„Cancerul osos poate să explice gestul lui. Este extrem de dureros, explică agitaţia de care s-a vorbit şi ar fi putut să fie un motiv”, este de părere Ecaterina Andronescu.

„Era puţin probabil să fi fost cărăuş de droguri la averea pe care o avea, dacă nu era sub sechestru”, a comentat prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu.


×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close