Antena 3 CNN Actualitate "Sunt alături de voi, durerea dumneavostră e şi durerea mea". Trimiteţi mesajele dumneavoastră pe [email protected]

"Sunt alături de voi, durerea dumneavostră e şi durerea mea". Trimiteţi mesajele dumneavoastră pe [email protected]

"Sunt alături de voi, durerea dumneavostră e şi durerea mea". Trimiteţi mesajele dumneavoastră pe antena3eaici@antena3.ro
10 Aug 2014   •   20:34

În ciuda abuzului judiciar şi politic la care am fost martori astăzi, noi, jurnaliştii postului de televiziune Antena 3, rămânem aici şi continuăm să ne facem meseria în beneficiul telespectatorilor care ne-au investit cu încrederea lor.

Ştim că avem susţinerea voastră, ne-o spun sutele de mesaje primite, pe care le aşteptăm în continuare pe adresa de email [email protected].

Antena 3 e aici! Şi asta nu este doar un slogan.

"Va salut si ma inclin in fata dumneavoastra, a tuturor celor care luptati cu mafia si coruptia din tara asta, nelasandu-va calcati in picioare de tiran. Sunt alaturi de voi, durerea dumneavostra e si durerea mea, am participat si voi participa in continuare la orice fel de manifestatie si plimbare impotriva regimului, a justitiei corupte si supuse unui "consumator", care in cei 10 ani de tiranie nu a facut altceva decat sa dezbine si sa isi subordoneze toate institutiile statului! Curaj! Noi suntem aici, noi suntem Antena 3, Antena 3 ramane aici!".  Eliza Grigore

Mihai Gâdea,Mircea Badea,Radu Tudor,Oana Stancu,Adrian Ursu,Oana Stănciulescu,Dana Grecu,Răzvan Dumitrescu şi toţi de la Antena 3 văzuţi şi nevăzuţi, mi-aţi dat o mare speranţă, speranţă care era pe cale de dispariţie. Dar am o mare rugăminte, nu ne dezamăgiţi şi voi. Ai spus Mihai că dacă abuzurile nu se opresc o să continuaţi cu acţiuni organizate. Oamenii au nevoie de lideri, lideri cinstiţi, corecţi şi iubitori de adevăr şi ţară,lideri care din păcate în ultimii ani au lipsit. Acum voi sunteţi acei lideri de care acest popor are nevoie. Am urmărit plimbarea de la Cotroceni şi nu am văzut să se fi alăturat reprezentanţi ai elitei intelectualităţii româneşti,deşi de-a lungul istoriei elitele intelectualităţii au fost liderii care au condus la transformările bune din viaţa acestui popor.Spunea d-na Ecaterina Andronescu că ceea ce s-a întâmplat astăzi la Cotroceni este o lecţie pentru cei care au ajuns în funcţii de răspundere. Da,perfect adevărat, dar întrebarea este: De câte lecţii au nevoie cei ce ne conduc? De 25 de ani tot iau lecţii dar nu învaţă nimic. Îmi doresc ca politicienii noştrii (ştiu că nu este lupta lor) să înveţe de la voi(slabe şanse),ce înseamnă iubirea de ţară,de popor şi adevăr,să înveţe ce este cinstea. Voi sunteţi ultima baricadă împotriva abuzurilor acestui regim,de care cei care au primit un procent de 70% în parlament ne promisese că ne scapă,dar când şi-au văzut sacii în căruţă au uitat de toate promisiunile făcute în campania electorală.Să vă dea Dumnezeu sănătate să puteţi continua lupta, sunt alături de voi", Constantin Ştefănescu.

"Suntem alaturi de voi. Va  rugam sa nu  va lasati. Va iubim". Aurelia Barbat

"Ma alătur multelor mesaje de sustinere si va asigur ca si eu impreuna cu familia va suntem alaturi! Este strigator la cer sa vad cum un presedinte care nu ma reprezinta are impresia ca detine aceasta tara si tot ce misca in ea. Cred cu tarie ca Hitler se rascoleste  in mormant la gandul ca acum Romania este condusa de o fiinta mult mai malefica si mai dictatoriala decat a fost el. Capul sus Antena 3, va vom fi alaturi mereu!". Oana Vasilescu.
 
"Dragii mei, Sunt alaturi de voi din tot sufletul! Se spune ca in urma cu doi ani si jumatate, in Romania, puterea politica a fost preluata, prin vot democratic, de alte formatiuni politice, la fel si guvernarea. Poate da, poate nu! Din pacate, "Justitia" sau cel putin o parte din ea, raspunde inca la aceeasi comanda. Asta nu este posibil decat dintr-o grava incompetenta, sau mai rau, din complicitatea celor din fruntea ierarhiei. Personal cred ca a doua varianta este cea adevarata! Va sfatuiesc sa luptati in continuare pentru promovarea adevarului! Cu mult respect si consideratie", Viorel Chitea
 
VA SCRIE O BUNICA care si-a ANULAT ZBORUL catre NEPOTII  cetateni germani ptr. a participa la PLIMBAREA de la COTROCENI. FIIND ETNIC GERMAN FAMILIA A SUFERIT MULT din cauza   regimului  ceausist .....dar umilintele, hotiile, nedreptatile  create de CARACATITA  REGIMULUI  BASIST sunt mult  mai BESTIALE!!!!!!!!!!!!! De aceea  vreau sa va fiu alaturi ca sa gasiti puterea in solidaritatea si pretuirea  oamenilor  si sa va pot urmari  in fiecare seara de la FREIBURG
CU  CONSIDERATIE,
VERONICA  ZIEGLER
 
Sunteti singurul post de stiri care stie carte, acoperire profesionala, timing, competitie, sincronism, premii. Sunt sigur ca veti trece si peste asta.
Am fost, sunt si raman fan A3.
Mult succes!
Adi Popescu
 
ANTENA 3, EŞTI O IDEE!... iar o idee suportă mai multă iubire decât o persoană pentru că personei s-ar putea să-I lipsească aprecierea… de aceea eşti atat de iubită, ANTENA 3!..
 
Băsescu exploatează societatea şi indivizii slabi ca pe nişte obiecte de pradă… pedalează prin abundenţă, abuzează, fură şi pune după gratii oameni care-i sunt potrivnici dar el, să ştiţi, trăieşte în incertitudine!…  iar manifestarea puterii sale este o expresie a RĂZBUNĂRII FAŢĂ DE STAREA SA DE MIZERIE ŞI TEAMĂ! Starea sa e PRIMITIVĂ iar aceasta este "calitatea" oamenilor vicleni şi ascunşi… Cei care i se supun, care tremură în faţa lui şi îl servesc, ştiu că au valoare doar pentru ce sunt ei renumiţi!... de aceea slujesc pentru această reputaţie şi NU pentru satisfacţia profesională!
 
Deşteaptă-te române!... dacă nu acum, ATUNCI CÂND?
 
In solidaritate cu voi ma voi plimba si eu cu sotia mea in anumite zone importante din Satu Mare si am sa le aduc la cunostinta tuturor ca Antena3 este si la Satu Mare .
Cu deosebit respect,
Mhai
 
Buna ziua,
Vreau sa va multumesc si eu ca existati si ca sunteti cu adevarat niste profesionisti in ceea ce faceti. Nu este corect ca voi, cei care incomodati puterea prin intrebari de bun simt, legitime si de interes national, in momentul de fata platiti pretul libertatii de exprimare. 
Antena3 nu este ceea ce se vede pe sticla, Antena 3 este o mare familie, iar voi cei care apareti zilnic la TV ne reprezentati pe noi, cei multi care am votat demiterea asa-zisului presedinte. Cu toate institutiile si serviciile,  nimeni nu va putea inchide gura atator oameni niciodata. Am facut-o odata in '89, o vom face din nou daca e cazul. Nu sunteti singuri, suntem alaturi de voi !
Cu respect, 
Marc Iulian
 
Vă iubesc şi vă susţin. MULT SUCCES.
Lina

In orasul in care Basescu si-a maritat fata cea mare in secret departe de ochii presei. Antena 3 E Aici si va fi mereu. Romania vă sustine.
Adrian
 
Va iubesc Antena 3
Aurelian Tulcea
 
Tot ce nu va distruge va face mai  puternici nu va lasati ,continuati sa aratati adevarul asa cum e in continuare sunteti cei mai buni  Tot inainte
Sandu
 
Va sustin si sunt sigura ca situatia se va schimba in curand.
Sa fim solidari pentru ca multi suntem.
Doamne ajuta-ne sa ne ajutam!
Cristina
 
Pentru sprijinul acordat institutiilor statului in descoperirea infractorilor si apararea intereselor poporului, 
DNA si Ministerul Justitiei ar trebui sa asigure spatiu de emisie pentru Antena 3. 
Va doresc succes in actiunile pe care le intreprindeti.
Avem mare nevoie de prezenta dvs in casele noastre. 
Cornel
 
Antena 3 a fost aici, e aici si va fi aici !
Maria
 
SI  NOI santem AICI.
Va iubim.
SUCCES.
Vasile
 
Fizic nu pot fi cu voi azi,dar inima mea va fi acolo....sunt plina de revolta, cer scuze public Romaniei ca ultima data am votat acest om. Romania devine o tara pe care nu mi-o doresc pentru copilasul meu.
Lavinia
 
Va sustinem din Constanta si ne plimbam alături de dvs pentru dreptate. Jos dictatura! Dl Poanta, chiar nu puteti face nimic ca sa stopati acest genocid? Nu-i lăsati pe nemernici sa faca ce vor ei. Cumva suntem sub stare de asediu, de ne trebuie urmaritori platiti din banii nostri pentru ca aşa vrea Kovesi? Eu zic sa angajeze si călăi pentru execuţia publică, pentru ca asta a mai ramas sa ne faca. 
Gavrilescu Mihaela.
 
Faceti parte din viata mea si aveti un loc in inima mea.
Va iubesc si va sustin si asa cum imi doresc ca inima mea sa bata tot asa imi doresc ca Antena 3 sa emita Adevarul si Dreptatea.
Ceea ce vi se intampla sper sa fie un vis urat din care sa ne trezim curand.
Catalina
 
Este comunism, tiranism ceea ce se intampla cu dreptatea, onoarea, demnitatea, onestitatea, valorile din tara asta. Voi reprezentati pentru mine aceste valori, care nu au legatura cu cati banii ai in portofel, cate case sau terenuri detii.
Nu am vazut la nici un post tv aceste lucruri decat la voi si va respect pentru asta.
M-am saturat de hahaiala si de scuipat pe fata din partea unuia care a murdarit la propriu scaunul prezidential si mai ales de unul care nu numai ca nu are astfel de valori ,dar trebuie sa i le traduca cineva din dictionar.
Sunt alaturi de voi, va sustin si sunt sigura ca Plimbarea Libertatii il va face pe Basescu sa ne vada , ca popor, sa-i aducem aminte ca existam si putem sa mergem , nu suntem doar niste liste manevrabile.
Cu respect si sustinere,
Ionela Nechita
 
"Nu am mai asistat la un asemenea abuz...imi este sila de ceea ce se intampla in aceste zile si sper cu ca toti cei care sunt cu sufletul langa voi, sa o faca in continuare si sa nu se teama sa se alature voua in orice demers. Noi vom fi maine si nu numai, alaturi de Antena 3!". Anca

"Suntem alături de voi, trebuie sa rezistati si sa rezistam împreună în aceasta tara stăpânită de nedreptate mai cumplita decât tot ce am trăit anterior"
. Ramona

"Antena 3 este si aici, in Padova, Italia. Maine, ora 4,30, noi, romanii din Padova, ne vom intalni in centrul Padovei intr-o mica plimbare de sustinere, ca si voi, la Bucuresti. Va vom trimite fotografii, suntem alaturi de voi". Ileana

"Am din ce in ce mai mult senzatia ca timpul a fost dat inapoi, ca ma aflu in noiembrie/decembrie 1989 si ascult Europa Libera! Dar, de fapt, ma aflu in august 2014 si urmaresc Antena 3!! Asta a reusit Basescu Traian, sa va transforme in Europa Libera 2014, singura sursa de informatii, de speranta si de adevar pentru romani.Cu toata stima, Lucia BURDUJA".

"Va urmaresc de foarte multi ani, chiar daca sunt dincolo de ocean. Va sunt alaturi si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasi de a iesi cu bine din aceasta incercare care este foarte grea. Cu respect Stefan Handolescu din Antelope, California"

"NE PLIMBAM SI NOI MAINE CU VOI PENTRU CA VA IUBIM FOARTE MULT SI SA FITI SIGURI CA "NU MOR CAII CAND VOR CAINII" .  VOI SUNTETI ADEVARATA PRESA LIBERA". Oana

"Suntem alaturi de voi in aceste momente grele, nu sunteti singuri ! Nu renuntati, nu ii dati satisfactie lui Basescu, fiindca acesta este inceputul sfarsitului pentru regimul dement pe care l-a instituit. Ne vedem maine la 5pm! ANTENA 3 e aici!". Oana si Serban Ologeanu

"Va iubesc, va urmaresc de ani de zile. As vrea sa va pot oferi mai mult ajutor, dar nu am cum. Va sustin fara nici o retinere. In 2010 am suportat abuzuri din partea lui Basescu si a lui Boc. Fiul meu are 33 de ani si nu l-ati atras sa va asculte, dar dupa 22 dec.sper sa se convinga de voi ca sunteti buni. Cu el nu discut politica pentru a nu ne certa, deoarece il iubesc mult. Sper ca veti continua sa emiteti si sa faceti multe dezvaluiri". Dora

"Va iubesc, va respect si nu vom permite acest abuz. Ne vedem pe strada la o plimbare". Dan Cristian

"Pentru profesionalismul, verticalitatea si realizarile d-voastra meritati din plin respectul si dragostea noastra. Am incredere ca indiferent de greutatile pe care le veti intampina, veti reusi sa le depasiti si veti continua sa aparati si sa promovati adevaratele valori ale acestei natiuni. Sunt alaturi de d-voastra si va doresc din suflet numai bine.Cu consideratie". Mirela Daianu

"Nu va lasati doborati. Suntem alaturi de voi, Basescu se oftica fiindca....pica. Nu mai poate dura mult dictatura Basescu. Sper ca reconstructia României sa inceapa odata cu sfarsitul nenorocitului de Basescu". Ion

"Felicitari intregului colectiv Antena 3 .Sunt alaturi de dumnevoastra si va multumesc ca existati". Mioara Gheorghiu

"Sunt scirbit de toata aceasta stare de iritare de nedreptate de abuzuri repetate de ignorare a votului celor peste 7.4milioane de cetateni. Stau ca prostul si ma intreb pina cind si ma mai intreb la ce bun schimbarea regimului ceausist daca un nemernic ajuns fraudulos pe scaunul prezidential care nu respecta nici o lege si care ne ride in nas si iarasi ma intreb chiar nu exista solutii pentru curmarea acestei situatii. Dumnezeu sa va ajute si sa ne ajute. Imi pare tare rau ca nu pot fi alaturi de voi la plimbarea de duminica .Va iubesc Antena1si 3 !". Michi

"Sunt o telespectatoare care nu se desparte nicicand, nicicum, niciunde de ANTENA 3. Imi pare foarte rau ca nu pot iesi maine la plimbare dar o voi face luni, marti, miercuri si cat va fi nevoie". Stela Iordan

"RESPECT Mircea Badea. RESPECT Antena 3. Si da "Antena 3 e aici si va fi in casele tuturor romanilor!". Vlad

Va doresc sa ramaneti uniti si sa luptati cu inversunare pentru ca sunteti curajosi si puternici (de aceea isi doresc sa va distruga). Vom fi alaturi de Voi, noi, cei multi, cei care pentru ei /el nu contam". Corina  - Cluj Napoca

"Sunt alaturi de voi. Sunt alaturi de toti romanii care sufera din cauza acestui regim despotic. Ati ramas singuri in lupta pentru dreptate si adevar. Succes in continuare.,,Nu mor caii cand vor cainii,,. Sa va ajute Dumnezeu. Sint un fan din Florenza. Va urmaresc zilnic".
 
"Vă salut şi va mărturisesc susşinerea mea, în numele celor 7.400.508 de români care si-au exprimat dezgustul si totala indignare, în 2012, fată de "minunata" făptură ce-o avem în fruntea ţării". Cojocaru Andrei
 
"Voi sunteti marea familie a mea si va urmaresc cu mare drag in fiecare seara, de ani de zile. Voi ati fost alaturi de romani la nevoie si de aceea VA IUBESC PE TOTI SI VA SUSTIN !". Victorita
 
"Sunt alaturi de voi. Nu o sa va inchida postul, stati linistiti. Se va lasa cu Revolutie". Florin Bigan

"Stimati prieteni, frati si surori, cu voi ma trezesc dimineata, cu voi servesc micul dejun, prinzul si cina, cu voi adorm seara, ascultand emisiunile difuzate. Eu, ca multa lume de alt fel, sint alaturi de Antena 3 si sunt convins ca ANTENA 3 E AICI". Stefan Ifrim -pensionar din Botosani.
 
"Sunt cu tot sufletul alaturi de voi! Va respect si va iubesc pentru CINE sunteti fiecare dintre voi, dar mai ales pentru CE reprezentati impreuna si va multumesc pentru ca prin tot ceea ce faceti ne dati tuturor o lectie de curaj, forta si demnitate!". Cristina Dragusin
 
"Mult curaj si lupta pe mai departe! Tulcea este alaturi de voi! Respect toti acesti jurnalisti pe care ii urmaresc zi de zi! Sa aveti grija de aceasta echipa minunata ce lupta pentru adevarul pe care Romania il merita! Salutari de la Tulcea!". MADALINA STAN
 
"Adorm si ma trezesc cu dumnevoastra, Antena3, sunteti nu doar aici ci pretutindeni si asa veti ramane. Problema voastra este si problema mea, a familiei mele si am credinta ca a multor cetateni ai Romaniei. Suntem alaturi de voi, de dimineata pana seara, de seara pana dimineata". Bogdan Alexandru Hertanu

"Suntem alaturi de Antena3.Ajunge cat am suportat.Daca aveti nevoie de casa noastra o punem la dispozitie.Duminica la ora 5 ne vom duce in centrul orasului sa protestam.Acum trebuie sa fim mai uniti ca oricand.Fiti tari,asa cum va stim noi si va apreciem". Ilie Victoria
 
"Sunt alături de voi, vă voi susţine şi vă voi iubi mereu. Antena3 este cel mai demn fel de-a fi". Laurenţiu Samoila, Calarasi
 
"Sunteti cei mai buni.Respect pentru voi!!!". Dig Viorica
 

"Buna ziua, Va urmaresc de mult timp, desi am 16 ani si nu ar trebui sa ma intereseze stirile si situatia politica a Romaniei. Chiar si un copil isi da seama ca tot ce face Basescu si ce fac oamenii lui, o fac din frustrare si disperare. Va urez mult noroc si va sustin. As dori sa va spun ca suntem alaturi de voi! Si suntem multi! Ceea ce se intampla in Romania este deja ridicol si gretos. Antena 3 este aici si stim ca AICI VA RAMANE!", ne scrie Raluca, din Bucureşti.

"Dragii mei, Nu am cuvinte dar incerc sa va scriu in asa fel incat sa ma fac inteles. Suntem in fata unui fapt implinit. Am crezut si am sperat ca va fi altfel dar lucruile stau exact asa cum le vedem. Tot timpul am simtit responsabilitatea voastra fata de mine, de familia mea, de cei 7 milioane. Dar de astazi sunteti si suntem in primul rand responsabili fata de "cei 12". Practic, ei platesc pretul ca Antena 3 sa fie inchisa. V-am privit actiunile ani de zile si am crezut ca e suficient. De astazi vreau sa fac. Va rog sa va bazati pe mine. Spuneti-mi ce sa fac si o sa fac. Copilul meu e langa mine si imi vine sa plang pentru ca nu poate avea un viitor in tara asta din cauza nenorocitilor care sarbatoresc astazi. Nu plang. Ma apuc sa fac! Spuneti-mi ce si bazati-va pe mine!", ne-a scris Marius DABIJA

"SUNT SOCAT!!!NU AM CUVINTE! NU CREDEAM CA IN ANUL 2014 INTR-O TARA ASA ZIS DEMOCRATA SE POATE INTIMPLA ASA CEVA. DESTEAPTA-TE, ROMANE!", ne scrie Toni Tony

"NATIUNE, TREZESTE-TE! TARA E UN STAT DE DREPT?? Asa uita lumea de Mircea Basescu, asta s-a urmarit...", scrie Mariana Voicu.

"Vă asteptam la Brasov. Am o casa de 180 de mp. Sunt dispus sa o pun la dispozitie Antenei 3 pentru emisie". Sebastian .P.

"MA NUMESC "ANDREI".  INCREDIBIL CE VADEM SI AUZIM LA ANTENA 3!!!  SUNTETI ULTIMUL BASTION SI DACA CEDATI SI DVS, SUNTEM TERMINATI.!!!  PORCUL MISTRET RANIT SI PE MOARTE ESTE MAI PERICULOS CA LA INCEPUT!!!  VETI VEDEA CA IN ZBATERILE DISPERATE SI DEMENTE, ABERANTE, ALE MISTRETULUI PE MOARTE, VA MAI FACE VICTIME!  AS VB MAI MULTE DAR STIU CA MULTI OAMENI DEJA NU MAI FOLOSESC MESAJELE SMS PTR CA SUNT VULNERABILE SI FOLOSEAC E.MAIL. SPER CA ESTE ADRESA CORECTA A DVS.!!!  AZI NU E "ULTIMA ZI"  CI "PRIMA ZI" DE LUPTA!!!  SPER!!!  UNITATE SI REZISTENTA!!!  DUMNEZEU SA NE AJUTE!!!" Andrei.

"O asemenea lovitura data libertatii de a te EXPRIMA LIBER, de a GANDI si a SIMTI, de a FI CORECT, ONEST si INCORUPTIBIL  depaseste orice imaginatie. Imi tot repet ca asa ceva nu este posibil, ca nu se intampla, ca este un vis urat. Sunt alaturi cu gandul si cu sufletul de toti cei cindamnati astazi pe nedrept si alaturi de voi cei care ati avut curajul si verticalitatea de a infrunta acest regim opresiv. Eu si familia mea va punem la dispozitie apartamentul nostru din Lacul Tei, Sector 2. Iar eu va stau la dispozitie in cazul in care va pot ajuta cu ceva. Orice. Va multumesc si va iubesc", ne-a scris Andra ​ Lazar​.



×
Subiecte în articol: dosarul telepatia post confiscat
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close