Antena 3 CNN Actualitate Florin Cioabă a fost înmormântat. 2.500 de persoane au participat la ceremoniile care au durat aproximativ şase ore

Florin Cioabă a fost înmormântat. 2.500 de persoane au participat la ceremoniile care au durat aproximativ şase ore

Florin Cioabă a fost înmormântat. 2.500 de persoane au participat la ceremoniile care au durat aproximativ şase ore
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de O.P.    |    23 Aug 2013   •   18:00
UPDATE 18.00 - Florin Cioabă a fost înmormântat, vineri după-amiază, în Cimitirul Municipal din Sibiu, la finalul unei ceremonii care a durat aproximativ şase ore şi la care au participat, în total, circa 2.500 de persoane, scrie Mediafax.

Cortegiul funerar al lui Florin Cioabă a ajuns, vineri după-amiază, la Cimitirul Municipal din Sibiu după ce a străbătut aproape şapte kilometri, traseul fiind parcurs în aproape două ore.
   
"Lui Florin Cioabă i-ar fi ruşine de ce au făcut fiii lui. E un circ"

La cimitir, cortegiul a fost întâmpinat de peste o mie de persoane, astfel că numărul participanţilor la înmormântare a ajuns la aproximativ 2.500 de persoane.
   
Sicriul a fost depus într-un cavou făcut din granit şi marmură de Simeria, iar pastorii au ţinut o slujbă.
   
"Tatăl meu a plecat la Dumnezeu şi dacă dumneavoastră pentru el nu mai puteţi face nimic, puteţi să faceţi pentru noi, familia, să vă rugaţi să trecem şi să avem putere. Nu ştiu cum putem rezolva această problemă, vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi vă rămân profund îndatorat", le-a spus Dorin Cioabă celor prezenţi.
   
După înmormântare, cei prezenţi au fost invitaţi de familia Cioabă la un restaurant din oraş.



Foto: Agerpres/AP

UPDATE 14.00 - Cei doi fii ai lui Florin Cioabă au fost încoronaţi astăzi la căpătâiul tatălui lor. Amândoi au primit pe cap coroane din aur, cea purtată de Florin Cioabă a ajuns pe capul lui Daniel, pentru fiul cel mare fiind realizată o coroană din galbeni, moşteniţi de la bunicii lor.



Testamentul lăsat de Florin Cioabă va fi citit astăzi înaintea ceremoniei de încoronare. La Consiliul de Coroană de ieri părerile legate de cine va fi noua rege au fost împărţite.


×
Subiecte în articol: florin cioaba
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close