Antena 3 CNN Actualitate Udrea are un credit de trei milioane euro. A fost acordat de banca parteneră într-o campanie derulată de Ministerul Turismului

Udrea are un credit de trei milioane euro. A fost acordat de banca parteneră într-o campanie derulată de Ministerul Turismului

Udrea are un credit de trei milioane euro. A fost acordat de banca parteneră într-o campanie derulată de Ministerul Turismului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
03 Apr 2011   •   11:00

Familia Elena Udrea - Dorin Cocoş resimte criza doar la nivel declarativ. În realitate lucrurile stau mult mai bine pentru ei. Deşi ministrul Turismului invocă o datorie de trei milioane de euro, care nu o lasă să doarmă, banca de la care a luat banii e partener într-o campanie de promovare turistică derulată de minister. Dezvăluirile au fost făcute în emisiunea Exces de putere, la Antena 3.

 
Elena Udrea susţine că nu mai are linişte din 2007, de când a luat peste trei milioane de euro, credit de la o bancă parteneră cu ministerul Turismului într-o campanie de promovare turistică. Datoria era scadentă în 2009, dar a fost prelungită. 
 
Udrea a investit împreună cu soţul într-o afacere imobiliară în strada Chopin din cartierul Floreasca. Oficial, spune că ar face orice să vândă apartamentele, dar practic, se pare că nu are nicio probemă. Agentul imobiliar face mărturisiri, fără să ştie că e filmat de presă.
 
Nici soţul Elenei Udrea, Dorin Cocoş nu pare să fie afectat de criza economică. Afacerile care l-au consacrat , cu parcarea Dali din Bucureşti, merg în continuare, deşi acesta neagă oficial orice legătură cu compania. O convorbire telefonică avută de Cocoş cu un angajat al Dalli Exim SA scoate la lumină planul omului de afaceri.
 
Democrat-liberalii evită să comenteze situaţia Udrea - Cocoş. 
 
Analiştii politici vorbesc despre posibilul Exces de putere exercitat de ministrul Elena Udrea în relaţia cu banca la care are o datorie uriaşă, dar şi de  afacerile fără limite ale lui Dorin Cocoş. 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close