Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost devorat de câini, pentru că nu a avut bani de drum

Un bărbat a fost devorat de câini, pentru că nu a avut bani de drum

Un bărbat a fost devorat de câini, pentru că nu a avut bani de drum
Sursa foto: Foto: dogsense.uk.com
de M.Z.    |    24 Apr 2014   •   19:48

Un bărbat a fost devorat de câini, pe marginea unui drum european din judeţul Brăila. Omul se întorcea de la spital, unde medicii îi puseseră o mână în ghips, şi pentru că nu mai avea în buzunar decât 7 lei, a mers pe jos cei aproape 50 de kilomteri până acasă.

Victima nu a mai ajuns însă acasă, pentru că o haită de câini s-a năpustit asupra lui şi l-a mâncat de viu.

În acelaşi loc, în urmă cu o lună, o femeie a avut aceeaşi soartă.  


Bărbatul de 52 de ani se îndrepta spre casă, în comuna Însurăţei. Cu o zi înainte, căzuse de pe bicicletă şi îşi dizlocase un umăr. Fusese dus cu salvarea la spitalul din Brăila, însă după ce i-au acordat îngrijiri, medicii l-au trimis acasă. 
 
Câinii străzii s-au năpustit asupra bărbatului, care nu a avut nicio şansă să se poată apăra. Animalele l-au tras de pe marginea drumului, pe câmp, într-o zonă în care nu putea fi văzut de localnici. Moartea violentă de care a avut parte omul i-a şocat chiar şi pe medicii legişti.
 
Primarul comunei afirmă, însă, că în zonă nu există câini maidanezi sau care să umble liberi pe străzi şi că nu are de ce să ia măsuri.

Reprezentanţii unei ferme din apropiere, unde se află mai multi câini ciobăneşti, spun că animalele lor nu umblă libere şi că au văzut circulând pe acolo niste maidanezi.


Legea, adoptată după moartea lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de maidanezi, a fost contestată la CCR de un grup de 30 de parlamentari, din toate grupurile parlamentare, cu excepţia UDMR. 

Ce modificări aduce noua lege a maidanezilor. Amendamentele adoptate

Ce presupune eutanasierea câinilor. "Nu există nici un fel de barbarie în această lege"

Pe 2 septembrie 2013, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost sfâşiat de câinii maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 

×
Subiecte în articol: caini maidanezi Brăila
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close