Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost împuşcat într-un fast food din Filiaşi

Un bărbat a fost împuşcat într-un fast food din Filiaşi

Un bărbat a fost împuşcat într-un fast food din Filiaşi
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Noi 2012   •   16:25

Un bărbat a fost împuşcat în abdomen, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un pistol cu bile de cauciuc, în urma unui conflict spontan, într-un fast-food din oraşul doljean Filiaşi, victima fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, iar agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore.
   
Potrivit poliţiştilor, bărbatul împuşcat are 28 de ani şi a fost rănit de un alt tânăr în vârstă de 26 de ani, conform Mediafax.
   
Conflictul a izbucnit după ce un bărbat de 47 de ani, care se afla la masă cu agresorul, vorbea tare şi trivial, fapt ce l-a deranjat pe tânărul de 28 de ani, aflat în apropiere, care s-a ridicat de la masă şi i-a dat un pumn în faţă bărbatului de 47 de ani.


   
Imediat, tânărul de 26 de ani, aflat la masă cu bărbatul de 47 de ani, a scos pistolul cu bile de cauciuc şi a tras înspre tânărul de 28 de ani.
   
Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, iar agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.
   
Incidentul avut loc în jurul orei 2. 40, într-un fast-food din oraşul doljean Filiaşi.
   
Poliţiştii au stabilit că tânărul care a tras cu pistolul cu bile de cauciuc deţinea permis pentru acesta.
   
Imediat după incident, bărbatul care a tras cu arma a părăsit localul şi, la un interval de 15 minute, s-a prezentat la postul de Poliţie şi le-a spus oamenilor legii ce s-a întâmplat, el fiind reţinut pentru 24 de ore.
   
"În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar bărbatul care a folosit arma va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
   
Bărbatul împuşcat în abdomen a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. În prezent, potrivit medicilor, starea lui este bună, el fiind în afara oricărui pericol.

×
Subiecte în articol: pistol arma fast-food Dolj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close