Antena 3 CNN Actualitate Un mort şi trei răniţi grav la Iaşi, după ce un tramvai rămas fără frâne a lovit mai multe maşini

Un mort şi trei răniţi grav la Iaşi, după ce un tramvai rămas fără frâne a lovit mai multe maşini

Un mort şi trei răniţi grav la Iaşi, după ce un tramvai rămas fără frâne a lovit mai multe maşini
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
21 Mar 2011   •   14:45

Cel puţin o persoană a murit şi mai multe au fost rănite la Iaşi, după ce un tramvai a lovit mai multe maşini. Tramvaiul a rămas fără frâne când cobora o pantă şi a lovit în plin mai multe autovehicule, transmite corespondentul Antena 3.

Accidentul a avut loc în zona "Fundaţie", o zonă intens circulată din municipiul Iaşi. Tramvaiul a rămas fără frâne, apoi a deraiat şi a lovit mai multe maşini aflate în trafic.


În urma tragediei, o persoană a murit şi a rămas prinsă sub tramvai. Alte cinci persoane au fost rănite, trei dintre ele aflându-se în stare gravă, informează purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Spiridon.  O macara este aşteptată la locul accidentului unde a deraiat un tramvai, pentru scoaterea persoanei decedate.

Tramvaiul implicat în accident
avea revizia tehnică făcută în luna martie şi face parte dintr-un lot de autovehicule donat de Elveţia în decembrie 2010, a declarat viceprimarul Romeo Olteanu.

Imagini de la locul tragediei:


Persoana decedată este prinsă într-o maşină sub tramvai. Lângă vehicul se află alte două autoturisme distruse în totalitate. 

Reprezentanţii Poliţiei Iaşi, citaţi de Mediafax, au cofirmat faptul că în urma accidentului o persoană a murit, iar alte trei persoane sunt rănite grav. Potrivit sursei citate, tragedia a avut loc după ce un tramvai al regiei locale de transport a intrat într-o coloană de maşini care erau oprite, pe linia de tramvai, la semafor.

Mai multe echipaje SMURD se află la faţa locului. Circulaţia în zonă este blocată.

 



×
Subiecte în articol: tramvai morti raniti
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close