Antena 3 CNN Actualitate A încercat să se sinucidă spunând că vrea "să fie vedetă, ca Mădălina Manole"

A încercat să se sinucidă spunând că vrea "să fie vedetă, ca Mădălina Manole"

A încercat să se sinucidă spunând că vrea "să fie vedetă, ca Mădălina Manole"
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Iul 2010   •   13:15

Un tânăr a ajuns la Spitalul de Ugenţe din Iaşi, după ce a încercat să se sinucidă înghiţind pastile toxice. El le-a mărturisit doctorilor că gestul lui disperat a fost inspirat de tragedia artistei Mădălina Manole.

Tânărul în vârstă de 26 de ani din localitatea ieşeană Podu Iloaiei a fost adus cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţe din Iaşi. El a ingerat o substanţă toxică şi s-a tăiat cu un obiect ascuţit în diverse zone ale corpului.

Potrivit medicilor, pacientul a declarat că a recurs la acest gest pentru că şi-a dorit să ajungă în centrul atenţiei, la fel ca Mădălina Manole. "Când a ajuns la noi, tânărul era conştient. A ingerat o substanţă toxică şi şi-a provocat mai multe plăgi prin tăiere. A fost preluat de o echipă de medici pentru depurarea toxicului şi tratarea leziunilor. În prezent, starea acestuia este stabilă", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, pentru Mediafax.

"Pacientul susţine că a recurs la gestul suicidar pentru că şi-a dorit să fie vedetă ca Mădălina Manole. Mediatizarea cazurilor şi prezentarea în amănunt a metodelor suicidare este unul dintre factorii recunoscuţi în creşterea incidentei suicidului", a spus medicul ieşean.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii legişti stabilind că a băut peste 300 de mililitri de Furadan, un pesticid extrem de toxic. Artista s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani. Era căsătorită şi avea un băieţel de un an şi o lună.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole sinucidere
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close