Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 19 ani a PARALIZAT de la brâu în jos după ce a plonjat cu maşina într-o râpă. Balustrada de protecţie a drumului, DISTRUSĂ de un alt accident

Un tânăr de 19 ani a PARALIZAT de la brâu în jos după ce a plonjat cu maşina într-o râpă. Balustrada de protecţie a drumului, DISTRUSĂ de un alt accident

Un tânăr de 19 ani a PARALIZAT de la brâu în jos după ce a plonjat cu maşina într-o râpă. Balustrada de protecţie a drumului, DISTRUSĂ de un alt accident
de O.P.    |    08 Aug 2014   •   05:33

Doi tineri din Bistriţa Năsăud  au ajuns la spital în stare gravă după ce au plonjat cu maşinade pe un pod într-o râpă adâncă. Martorii spun că cei doi aveau viteză, însă dau vina pe autorităţile care nu au reparat balustrada distrusă  într-un alt accident.

Două echipaje de la descarcerare au muncit să-i scoată pe cei doi.  În urma accidentului, şoferul a rămas paralizat de la brâu în jos, iar prietenul lui s-a ales cu o fractură de splină. 

Şoferul, un tânăr de 19 ani, a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă şi a plonjat de pe pod într-o râpă de 5 metri.

Şoferul maşinii şi-a fracturat coloană vertebrală şi va rămâne paralizat de la brâu în jos. Prietenul său de 16 ani a suferit o fractură de splină.

Localnicii spun că dacă autorităţile ar fi reparat balustrada podului distrusă tot într-un accident, cei doi tineri nu ar fi ajuns în râpă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a produs accidentul.



×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close