Antena 3 CNN Actualitate Valeriu Zgonea: Camera Deputaţilor a primit o sponsorizare, vom avea foc de artificii

Valeriu Zgonea: Camera Deputaţilor a primit o sponsorizare, vom avea foc de artificii

Valeriu Zgonea: Camera Deputaţilor a primit o sponsorizare, vom avea foc de artificii
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Noi 2013   •   21:30

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că de 1 Decembrie, când la Cameră se va organiza "Ziua Porţilor Deschise", va exista şi un foc de artificii.

"Şi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am înţeles că există o susţinere financiară, o sponsorizare, să avem şi un foc de artificii. Eu nu pot să-mi permit să plătesc artificii din bugetul Camerei Deputaţilor şi aşa secătuit anul acesta", a spus Zgonea, citat de Mediafax.

Zgonea susţine că nu ştie cine a făcut sponsorizarea şi nici nu a fost curios, dar a subliniat că au fost îndeplinite condiţiile legale.

"Am primit informaţia, am aprobat în Birou. Orice este gratis să fie primit. Orice familie de România când primeşte ceva gratis e mulţumită", a spus Zgonea.

El a mai arătat că, tot pentru prima dată, Camera va avea doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. "S-au găsit resursele pentru a aduce doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. Pentru prima dată o să avem şi în afară", a spus Zgonea.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, un memorandum intern privind organizarea de 1 Decembrie a "Zilei Porţilor Deschise".



×
Subiecte în articol: valeriu zgonea Camera Deputatilor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close