Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Atacul lui Băsescu arată că e o persoană incapabilă să-şi exercite funcţia

Victor Ponta: Atacul lui Băsescu arată că e o persoană incapabilă să-şi exercite funcţia

Victor Ponta:  Atacul lui Băsescu arată că e o persoană incapabilă să-şi exercite funcţia
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Oct 2014   •   16:39

Premierul Victor Ponta consideră că atacul preşedintelui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia.

 
Post by Victor Ponta.
 



Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că  presiunea făcută de reprezentantul companiei Lukoil este inadmisibilă şi a cerut Guvernului ca, în cazul în care mâine Lukoil nu reia producţia, să fie pregătit să preia rafinăria de la Ploieşti.

Băsescu a declarat  că atitudinea părţii române faţă de Lukoil trebuie să fie "pe înţelesul ruşilor", avertizând că această companie trebuie să se hotărască: ori respectă legile statului român şi rămâne aici, ori, "dacă vrea legile de la Moscova, se duce acolo".

Preşedintele l-a acuzat pe judecătorul Horaţius Dumbravă că "minte", el precizând că îşi menţine integral declaraţia pe care a făcut-o atunci când a dat avizul de începere a urmării penale faţă de cinci foşti miniştri.


Citiţi şi:


Băsescu îl acuză de abuz împotriva preşedintelui României pe şeful CSM: Îmi menţin integral declaraţia privind dosarul Microsoft

Băsescu: Am semnat revocarea lui Kelemen Hunor. Am aşteptat trei luni, s-a întrecut măsura





 


×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close