Antena 3 CNN Actualitate Vom avea zăpadă de Crăciun? Iată prognoza meteorologilor pentru următoarele trei luni

Vom avea zăpadă de Crăciun? Iată prognoza meteorologilor pentru următoarele trei luni

Vom avea zăpadă de Crăciun? Iată prognoza meteorologilor pentru următoarele trei luni
de O.P.    |    24 Oct 2014   •   12:31

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele trei luni. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în lunile noiembrie si ianuarie. Doar în decembrie va fi ceva mai frig.
Potrivit meteorologilor, în luna NOIEMBRIE, în nordul şi nord-estul României am putea avea parte de un regim al temperaturii aerului ceva mai ridicat decât în mod obişnuit. În ceea ce priveşte regimul precipitaţiilor, ţara noastră ar putea avea parte de un uşor excedent de precipitaţii în partea nordică, în timp ce în sud şi sud-est ne putem aştepta ca regimul să fie unul mai secetos.

În luna DECEMBRIE, estimările arată că în nordul, estul şi centrul am putea avea parte de temperaturi ceva mai scăzute decât în mod obişnuit. Ceva mai multe preciptaţii vor fi în partea de nord a ţării şi centrul ţării.

În IANUARIE, nordul, centrul şi vestul României se vor afla sub influenţa unor mase de aer mai cald, cu caracteristici de umezeală mai pronunţată. Preciptaţiile vor fi aproape de mediile multianuale, cu un uşor excedent în vest, nord şi centru.

 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close