Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jocurile Europene Baku 2015: Echipa masculină de sabie a României, medalie de argint

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa masculină de sabie a României, medalie de argint

Jocurile Europene Baku 2015: Echipa masculină de sabie a României, medalie de argint
26 Iun 2015   •   18:42
UPDATE 18.40 - Echipa României de sabie, formată din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu şi Mădălin Bucur, a obţinut, vineri, medalia de argint la Jocurile Europene de la Baku, după ce a fost învinsă în finală de formaţia Italiei, scor 45-44.
   
Germania a obţinut bronzul, după ce a învins Rusia, scor 45-44.


 __
Echipa masculină de sabie a României va lupta și ea pentru aur, ca și echipa feminină de spadă, vineri, la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), în urma victoriei reușite în semifinala cu Germania, scor 45-44.

În sferturi, Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea și Iulian Teodosiu s-au impus în fața Ungariei, cu scorul de 45-34, iar în finală tricolorii vor înfrunta formația Italiei (Massimiliano Murolo, Alberto Pellegrini, Luigi Miracco), care a dispus în cealaltă semifinală de Rusia, cu 45-42.

România a cucerit deja trei medalii în concursul de scrimă de la Baku, la individual, aur prin Ana-Maria Brânză (spadă), argint prin Tiberiu Dolniceanu (sabie) și bronz prin Simona Gherman (spadă). Și echipa feminină de spadă a României va evolua vineri în finală, la Baku, contra Estoniei.

×
Subiecte în articol: Jocurile Europene
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close