Antena 3 CNN Life Știinţă O femeie a dat naştere faimosului monstru al zăpezilor? Testele ADN au elucidat misterul lui Yeti

O femeie a dat naştere faimosului monstru al zăpezilor? Testele ADN au elucidat misterul lui Yeti

O femeie a dat naştere faimosului monstru al zăpezilor? Testele ADN au elucidat misterul lui Yeti
Sursa foto: Foto: antropologieonline.blogspot.com
de S.T.    |    06 Dec 2012   •   17:38

Melba Keci, o cercetătore renumită din Texas, a stârnit numeroase controverse în lumea ştiinţifică, anunţând că a reuşit să descifreze AND-ul lui Yeti, omul zăpezilor din America de Nord.

Yeti, procreat cel mai probabil în urmă cu peste 15.000 de ani, a apărut din încrucişarea bizară între o fiinţă umanoidă, posibil o primată, şi o femeie obişnuită, scrie portalul yoki.ru.

Concluzia cercetătoarei texane a rezultat după studii amănunţite, care au durat cinci ani.

Ipoteza acesteia pare a avea un sâmbure de adevăr, însă numeroşi oameni de ştiinţă au oferit şi contraargumente.



Una dintre obiecţii s-a referit la faptul că în lumea animală încrucişarea între specii diferite nu este posibilă şi, chiar dacă se produce în mod accidental, rodul acelei încrucişări nu evoluează.

În esenţă, această variantă este destul de credibilă, dar există şi excepţii. De exemplu, încrucişarea dintre cal şi măgar, care a dus la apariţia catârului.

O altă obiecţie este aceea că nu există siguranţă asupra faptului că respectivul ADN, cercetat de Melba Keci, după ce fusese prelevat de la un presupus Yeti, nu a fost contaminat cu elemente de la o altă fiinţă.

Mai există o obiecţie cât se poate de logică. Este destul de greu de crezut că atât de multe fiinţe umanoide de acum 15.000 de ani au făcut sex cu femeile contemporane lor, pentru ca rezultatul acestor aventuri să se fi perpetuat de-a lungul mileniilor.

Cercetătoarea Melba Keci a anunţat că va da publicităţii detaliile studiului ei, cu scopul de a dezlega misterul lui Yeti.


×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close