Antena 3 CNN High Tech Site-ul lui Traian Băsescu, clonat. ?De ce ţi-e frică, păsărică?? pe post de slogan (FOTO)

Site-ul lui Traian Băsescu, clonat. ?De ce ţi-e frică, păsărică?? pe post de slogan (FOTO)

Site-ul lui Traian Băsescu, clonat. ?De ce ţi-e frică, păsărică?? pe post de slogan (FOTO)
Sursa foto: site
02 Noi 2009   •   10:03
Site-ul de internet al lui Traian Băsescu, candidat la preşedinţie, are un frate...geamăn. Chiar dacă aspectul grafic este păstrat întocmai, pe www.traianbasescu.ro, conţinutul este ?uşor? diferit de cel original. Astfel, autorii site-ului clonat au reinterpretat declaraţiile electorale, sloganul şi fotografiile preşedintelui în funcţie.

?De ce le e frică, nu scapă!? a devenit ?De ce ţi-e frică, păsărică??, în timp ce îndemnul ?Hai la referendum!? s-a transformat în ?Hai la revedere!?.

?Văd o Românie în care să am mai multă putere. Ca preşedinte n-am făcut nimic. Daţi-mi Guvernul, Parlamentul şi Justiţia şi voi face tot ce vreau! Văd un Guvern mai suplu şi mai blond. Văd un Parlament atât de mic, încât Emil Boc să se simtă mare?, ?Am distrus 3 Guverne şi 3 Coaliţii până acum. Iar asta a fost doar încălzirea? sau ?Ca ministru, am vândut flota la fier vechi. Ca primar, mi-am dat singur o casă pe strada Mihăileanu. Ca preşedinte, l-am ajutat pe fratele meu să facă afaceri cu armament? sunt doar câteva dintre textele care se găsesc pe ?site-ul preşedintelui?.



În acelaşi timp, la secţiunea Viziunea mea pentru România în 15 ani, tot ce apare este...un ecran negru. Şi galeria foto este în acelaşi ton, cu mesaje împotriva preşedintelui.

Site-ul a apărut luni, însă domeniul traianbsescu.ro a fost înregistrat încă din mai 2007 şi este găzduit pe un server al firmei de hosting ?Go Daddy Netherlands?.

Update: La ora actuală, site-ul clonat a fost "recuperat" de staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, în baza unor prevederi legale. Conţinutul site-ului este acum acelaşi cu cel de pe www.basescu.ro.

"Campania murdară a candidaţilor coalizaţi împotriva lui Traian Bãsescu a ajuns şi pe internet. A fost falsificat şi fraudat conţinutul unui site şi această fraudă a fost rapid acoperită de specialiştii noştri. Ne aşteptăm ca asemenea cazuri să mai apară. Le privim însă cu calm, pentru că vom reacţiona imediat" a spus Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al candidatului Traian Băsescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close