Antena 3 CNN Politică Cadoul lui Ponta pentru Iliescu: Cartea lui Zapatero, ca să arate că i-a studiat pe socialiştii spanioli

Cadoul lui Ponta pentru Iliescu: Cartea lui Zapatero, ca să arate că i-a studiat pe socialiştii spanioli

Cadoul lui Ponta pentru Iliescu: Cartea lui Zapatero, ca să arate că i-a studiat pe socialiştii spanioli
Sursa foto: Victor Ponta
02 Mar 2010   •   11:38

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a oferit, marţi, preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, pentru ziua de naştere, o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol, despre care a precizat că a citit-o înainte să decidă să candideze la şefia partidului.
Ajuns la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena la ora 10.30, Ponta a explicat jurnaliştilor că -a adus cadou preşedintelui de onoare al PSD o carte despre istoria Partidului Socialist Spaniol, scrisă de Jose Luis Rodriguez Zapatero şi intitulată "Il socialismo dei citatidini".
"Acum două săptămâni, când am hotărât să candidez (la preşedinţia PSD - n.r.) domnul Iliescu mi-a vorbit despre istoria Partidului Socialist Spaniol. Este o carte cu Felipe Gonzales şi Jose Zapatero, vreau să-i arăt că i-am studiat foarte serios şi sper să avem şi în România acelaşi succes pe care l-a avut Partidul Socialist Spaniol", a arătat Ponta, înainte de a intra biroul lui Iliescu.
Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi sărbătoreşte în avans ziua de naştere, la cabinetul său din strada Atena, întrucât miercuri, când împlineşte 80 de ani, se pregăteşte pentru a participa la o dezbatere ce va avea loc la Paris.



Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close