Antena 3 CNN Politică Mihaela Geoană crede că soţul său a fost atacat energetic în timpul confruntării cu Băsescu (VIDEO)

Mihaela Geoană crede că soţul său a fost atacat energetic în timpul confruntării cu Băsescu (VIDEO)

Mihaela Geoană crede că soţul său a fost atacat energetic în timpul confruntării cu Băsescu (VIDEO)
Sursa foto: Mihaela Geoana
16 Ian 2010   •   21:21

Soţia unuia dintre cei mai puternici politicieni ai României, femeia de la cârma Crucii Roşii din ţara noastră, a vorbit pentru prima dată, în exclusivitate, despre experienţele din timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale. Mihaela Geoană a fost alături de soţul ei pe tot parcursul campaniei, l-a susţinut şi sfătuit permanent. Rezultatul campaniei a fost o surpriză pentru toată echipa, mai ales după ce, în seara alegerilor, rezultatele exit-poll-urilor îl dădeau pe Mircea Geoană învingător.

Mihaela Geoană s-a declarat mai puţin surprinsă însă de rezultatul final al numărării voturilor, cât de faptul că acesta a putut fi distorsionat într-o asemenea măsură. Ea este îngrijorată că, după astfel de experienţe, oamenii se pot obişnui cu ideea că în România se poate fura orice.



Întrebată care consideră că a fost cea mai mare greşeală făcută de soţul său în campania electorală, Mihaela Geoană a admis că aceasta a fost vizita nocturnă la Sorin Ovidiu Vântu, dar şi lipsa lui de reacţie din timpul confruntării finale cu Traian Băsescu. Mircea Geoană ştia că subiectul va fi atins în timpul discuţiei, iar soţia sa crede că felul în care acesta a reacţionat este rezultatul atacurilor energetice la care a fost supus.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close