Antena 3 CNN Actualitate Campanie electorală cu scântei într-o comună din Olt. Preotul a tras cu pistolul în plină stradă (VIDEO)

Campanie electorală cu scântei într-o comună din Olt. Preotul a tras cu pistolul în plină stradă (VIDEO)

Campanie electorală cu scântei într-o comună din Olt. Preotul a tras cu pistolul în plină stradă (VIDEO)
Sursa foto: Campanie electorala
06 Feb 2009   •   21:32

Campanie electorală cu scântei şi focuri de armă în comuna Coloneşti, judeţul Olt, unde membrii PSD s-au luat la bătaie cu membrii PD-L. Mai mult chiar, un preot dintr-o comună vecină, simpatizant PSD, a scos arma şi a tras în plină stradă. În centrul scandalului este nimeni altul decât fostul primar din Coloneşti, Nicolae Stan, zis ?Bulă?, care nu este la primul incident violent. La alegerile parlamentare, el a fost acuzat că a distrus camera unui jurnalist.
De această dată el este supărat pe cei de la PSD, care încearcă să câştige postul de primar, rămas vacant. Reporterii au surprins imagini, în care acesta adresează cuvinte jignitoare unui adversar politic, chiar în faţa sediului primăriei din Coloneşti. Scandalul ardea mocnit încă de dimineaţă, când cei de la PSD au pornit un marş electoral prin comună.
Străzile din Coloneşti, şi aşa înguste, au fost acaparate cu totul de participanţii la un marş electoral. O maşină a încercat să treacă, însă nu a reuşit. Şoferul şi pasagerul din dreapta s-au revoltat. ?Am oprit maşina aici, geamul era deschis, m-a tras din maşină seful de campanie că am rupt eu afişele?, spune Cătălin Nicolae, şoferul maşinii. El povesteşte că în momentul în care a coborât din maşină, cineva a scos un pistol şi a început să tragă.
Cel care a scos pistolul este preotul Costinel Alexandrescu. El participa la marşul social democrat şi aşa a considerat că trebuie să-i pedepsească pe cei bănuiţi că ar fi rupt afişele electorale. Acum preotul pistolar, dar şi celelate persoane implicate în conflict sunt cercetate de poliţie.

Observator

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close