Antena 3 CNN Actualitate Ionel Manţog, spectacol de prost gust într-o emisiune de televiziune - VIDEO

Ionel Manţog, spectacol de prost gust într-o emisiune de televiziune - VIDEO

Ionel Manţog, spectacol de prost gust într-o emisiune de televiziune - VIDEO
Sursa foto: Ionel Mantog
30 Ian 2010   •   18:37

Liderul PDL Gorj Ionel Manţog iese din nou la rampă. S-a dat în spectacol în timpul unei emisiuni la Antena 1 Târgu Jiu. Enervat de întrebările jurnaliştilor, Manţog a drăcuit şi înjurat în mai multe rânduri, iar în final, s-a ridicat şi a plecat, numindu-i "uscături" pe realizatori emisiunii.

Liderul PDL Gorj se enervează atunci când este întrebat despre alegeri. Nu s-a mai controlat şi a împărţit largheţe injurii realizatorilor emisiunii. ?Există oameni în judeţul ăsta, care, din păcate pentru judeţul ăsta, sunt o pacoste. Faceţi umbră pământului bă fraţilor. Dom'le, n-aţi făcut nimic în viaţa voastră dar nu ştiţi decât să criticaţi şi să aruncaţi cu ... în tot ce se face?, a spus Manţog, nervos.

Nici discuţia despre complexul de la Rovionari nu este pe placul fostului director al Complexului Energetic Turceni. Acuzat că a luat şpagă, Manţog se dezlănţuie. ?Nu ştiţi decât atât?, strigă el.

Ionel Manţog nu a aşteptat finalul emisiunii. S-a ridicat şi a plecat la numai câteva minute după ce a intrat în studioul Antenei 1 din Târgu Jiu.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Antena 1
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close