Antena 3 CNN Actualitate Poliţist bucureştean, lovit cu maşina de către un şofer pe care îl somase să oprească (VIDEO)

Poliţist bucureştean, lovit cu maşina de către un şofer pe care îl somase să oprească (VIDEO)

Poliţist bucureştean, lovit cu maşina de către un şofer pe care îl somase să oprească (VIDEO)
Sursa foto: politist
08 Iun 2009   •   17:27

Un poliţist bucureştean a fost rănit după ce şoferul pe care l-a somat să oprească a dat cu maşina peste el. A urmat o cursă nebună care s-a terminat abia după ce poliţiştii au tras opt focuri de armă. Totul s-a petrecut în plină zi, în cartierul Colentina.

Ofiţerul de la circulaţie a observat cum un autoturism depăşeşte linia de tramvai. Alături de şofer, în maşină se mai aflau două persoane. Poliţistul s-a urcat pe motocicletă şi a pornt în urmărirea şoferului somându-l să oprească. În loc să se supună, însă, şoferul a intrat cu maşina în motocicletă, rănindu-l pe poliţist.

Chemaţi prin staţie, ceilalţi colegi au continuat să urmărească fugarul. După o cursă nebună în care poliţiştii au fost nevoiţi să tragă opt focuri de armă, şoferul şi ceilalţi doi pasageri s-au predat în comuna Tunari.

Fugarul a fost imediat încătuşat şi adus la sediul Poliţiei Rutiere pentru anchetă. Poliţiştii au aflat şi motivul pentru care bărbatul nu a vrut să oprească. Abia ce fusese eliberat din închisoare unde a ispăşit o pedeapsă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, nu avea permis de conducere, iar maşina pe care o conducea nu era înmatriculată.

Fugarul riscă acum ani grei de închisoare.

Cu doar o seară în urmă, agentul rănit, Cornel Florinel, a mai prins un individ care circula fără permis şi avea maşina neînmatriculată.



Antena 3

×
Subiecte în articol: politist sofer ranit Colentina
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close