Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu a participat la slujba de Înviere, în Miercurea Ciuc. Elena Udrea, la Sinaia

Traian Băsescu a participat la slujba de Înviere, în Miercurea Ciuc. Elena Udrea, la Sinaia

Traian Băsescu a participat la slujba de Înviere, în Miercurea Ciuc. Elena Udrea, la Sinaia
Sursa foto: Basescu
04 Apr 2010   •   09:57

Politicienii s-au amestecat printre români, la slujba de Înviere. Preşedintele Traian Băsescu a participat la slujba de Înviere de la Miercurea Ciuc, în timp ce Elena Udrea a mers la Sinaia. Premierul Emil Boc a fost la Cluj-Napoca.

Preşedintele Traian Băsescu a participat la slujba de Înviere de la Episcopia din Miercurea Ciuc, alături de soţie şi de fiica cea mică.

La ieşirea din Catedrala ?Sfântul Nicolae?, preşedintele statului a spus că a vrut să vină la Miercurea Ciuc pentru că a apreciat că românii trebuie să fie încurajaţi şi trebuie să simtă solidaritatea.

"Am vrut să vin aici pentru că am apreciat că românii trebuie să fie încurajaţi şi trebuie să simtă solidaritatea. Pentru toţi am un cuvânt, le doresc sănătate, bucurie şi ortodocşilor şi romano-catolicilor şi evreilor care săptămâna aceasta au şi ei o sărbătoare care se suprapune la 47 de ani cu Paştele nostru. Avem toţi motive de bucurie, de linişte şi de încredere", a declarat Băsescu, citat de Mediafax.

După ce a luat Lumina Sfântă, şeful statului a spus că acest act reprezintă un sentiment de împăcare cu el însuşi, sentiment despre care crede că îl au toţi oamenii în momentul în care primesc Lumină în noaptea de Paşti.

Şeful statului a avut de furcă din cauza lumânării - ceara topită i-a curs pe haine.

Ministrul Turismului Elena Udrea a petrecut Paştele la Sinaia. Deşi la Sinaia este cazat şi preşedintele, ministrul Turismului spune că nu va apuca să ciocnească un ou cu Traian Băsescu.

Şi premierul a petrecut sărbatorile la Cluj, în mijlocul mulţimii. Alături de soţia sa, Emil Boc a mers în noaptea de înviere să ia lumină de la Catedrala Mitropolitană.



Antena3.ro




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close