Antena 3 CNN Timp liber Film Cele mai noi poveşti coreene sunt în această toamnă la Euforia TV

Cele mai noi poveşti coreene sunt în această toamnă la Euforia TV

Cele mai noi poveşti coreene sunt în această toamnă la Euforia TV
de M.C.    |    23 Oct 2014   •   18:24

Încă din vara anului 2011, Euforia TV a început difuzarea serialelor coreene când „Povestea tinerei Gisaeng” (The New Gisaeng Story) a captivat publicul feminin. În următorii ani postul tv preferat de femeile din România a devenit o destinație obișnuită pentru iubitoarele genului.

Şi în această toamnă, cele mai noi (an de producţie 2014) şi apreciate seriale coreene, pot fi vizionate, ca şi până acum în intervalul orar consacrat: 16.00 – 17.30. Titluri precum „Dragoste clandestină” (Secret Love Affair) sau „Dincolo de nori” (Beyond The Clouds) au bucurat deja telespectatoarele Euforia TV, dar surprizele dedicate lor nu se termină aici. Din 28 octombrie, spaţiul de difuzare a serialelor coreene se extinde. Astfel, de luni şi până vineri, de la ora 19.00, doamnele vor descoperi serialul „Împărăteasa Ki”, o nouă poveste spectaculoasă de dragoste, petrecută în timpul dinastiei Yuan, în secolul XIII.

Împărăteasa Ki (Empress Ki)

Serialul istoric prezintă povestea frumoasei Ki Seung-nyang (Jeon Hae-rim), o tânără născută în sclavie care, împotriva restricțiilor timpului, urcă pe scara socială prin căsătoria cu Împăratul Huizong, devenind astfel împărăteasa dinastiei Yuan. Acțiunea aduce în prim plan atât iubirile tinerei, cât și ambițiile ei politice.

Actrița Jeon Hae-rim, cea care o întruchipează pe Ki Seung-nyang, este apreciată în Coreea de Sud și pentru rolul principal din serialul Hwang Jini, difuzat tot la Euforia TV în 2012.

Producția de 51 de episoade s-a bucurat de un real succes în țara de origine, mai mult de jumătate din episoade ocupând primul loc în topul audiențelor.

Difuzare: din 28 octombrie, luni - vineri, ora 19.00.
An producție: 2014.
Număr episoade: 51.




Ochi de înger (Angel Eyes)

Un alt serial realizat în acest an şi care va putea fi vizionat de telespectatoarele Euforia TV din 22 octombrie, de luni şi până vineri, de la ora 16.00, este şi „Ochi de înger”.

Yoon Soo Wan (Koo Hye Sun) și Park Dong Joo (Lee Sang Yoon) au fost iubiți în adolescență, însă viața i-a separat într-un mod dramatic. 12 ani mai târziu, Soo Wan și-a recăpătat vederea în urma unei operații și lucrează acum la serviciul de Ambulanță, în timp ce Dong Joo este chirurg, iar printr-un nou joc al destinului, cei doi se reîntâlnesc, însă ea este logodită cu un alt chirurg, fapt care îl convinge pe Dong Joo că este mai bine să nu complice lucrurile și renunță să îi dezvăluie cine este cu adevărat. Numai că totul este pe cale să iasă la suprafață fără voia lui.

Frumoasa Koo Hye Sun s-a remarcat prin rolul său din Boys Before Flowers, unul dintre cele mai apreciate seriale din Coreea de Sud, difuzat și de Euforia TV la sfârșitul anului 2011.

Difuzare: din 22 octombrie, luni - vineri, ora 16.00.
An producție: 2014.
Număr episoade: 20.



Hotel King (Hotel King) este următorul serial difuzat de Euforia TV din 26 noiembrie, ora 17.30.

„Hotel King” spune povestea unei moștenitoare, Ah Mo Ne (Lee Da Hae), obișnuită să trăiască o viață fără griji până în momentul în care, în urma unor evenimente neprevăzute, este obligată să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și păstra hotelul. În această luptă singurul ei aliat pare a fi managerul, Cha Jae Wan (Lee Dong Wook).

Difuzare: din 26 noiembrie, luni - vineri, ora 17.30.
An producție: 2014.
Număr episoade: 32.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close