110 studenţi care vor să lucreze în Germania mai au timp să aplice. ANOFM prelungeşte perioada de selecţie

de Antena3.ro    |    12 Ian 2012   •   14:04
110 studenţi care vor să lucreze în Germania mai au timp să aplice. ANOFM prelungeşte perioada de selecţie Foto: Agerpres

Angajatorii germani au nevoie de 110 studenţi români care să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei în timpul vacanţei de vară. Astfel, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunţat, joi, că a prelungit perioada de selecţie până în 27 ianuarie, informează Mediafax.
   
Studenţii şi masteranzii români pot lucra în perioada vacanţei de vară în domeniile: servicii, hotel-gastronomie, curăţenie clădiri şi agricultură. Angajatorii oferă în total 110 locuri de muncă.

Pentru a participa la selecţie, solicitanţii trebuie să aibă statutul de student (să fie înscrişi la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la curs de zi, colegiu tehnic, colegiu) şi să vorbească limba germană.
   
Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană se desfăşoară până în data de 27 ianuarie, la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi Mediere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close