Antena 3 CNN Actualitate 4.700 de refugiaţi şi 850 de câini şi pisici au beneficiat de cazare gratuită în hotelul lui Ştefan Mandachi

4.700 de refugiaţi şi 850 de câini şi pisici au beneficiat de cazare gratuită în hotelul lui Ştefan Mandachi

Omul de afaceri Ştefan Mandachi a găzduit în hotelul său 4.700 de refugiați şi 850 de câini şi pisici ai ucrainenilor şi nu vrea să ia ajutorul de la stat. Iată motivul.

4.700 de refugiaţi şi 850 de câini şi pisici au beneficiat de cazare gratuită în hotelul lui Ştefan Mandachi
Sursa foto: Facebook Ştefan Mandachi
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2022   •   17:01

Hotelul omului de afaceri Ştefan Mandachi şi-a deschis uşa pentru 4.700 de refugiați şi 850 de câini şi pisici ai ucrainenilor.

Toate spațiile din hotel de la camere, birouri, săli de conferință, săli de bal şi chiar holuri au fost adaptate pentru a crea spaţii de dormit.

Toţi oaspeții din hotel beneficiază de servicii gratuite all inclusive, masă, dușuri, servicii medicale, transport, consultanță.

Mai mult omul de afaceri a subliniat că nu vrea să ia ajutorul promis de Guvern celor care găzduiesc refugiații.

"Nu acceptăm sau bani de la stat. Nu avem nimic de reproșat niciunei autorități.

În momentul în care am decis să deschid unitățile hoteliere şi toate restaurantele noastre am stabilit că nu vom aștepta despăgubiri şi alte fonduri.

Mergem aşa până la capăt fără a solicita ceva de la guvern", a spus omul de afaceri Ştefan Mandachi.

Referitor la procesul avut cu Poliţia, omul de afaceri a precizat că a contestat mai multe amenzi pe care le-a primit în pandemie.

"Am contestat mai multe amenzi care s-au întâmplat în pandemie. Din punctul meu de vedere au fost nişte abuzuri strigătoare la cer.

Acum vin şi rezultatele dar a trebuit să așteptăm 15 luni ca să avem o decizia a instanței de judecată.

În acest timp businessul, brandul nostru, angajaţii au avut de suferit pentru că am stat într-un stres continuu. 

Foarte mulţi antreprenori au adoptat poziția ghiocelului din frică, nu este şi cazul meu pentru că am spus-o de atunci că nu o să mă astâmpăr până nu îmi fac dreptate în sala de judecată", a mai explicat omul de afaceri Ştefan Mandachi.

În urmă cu un an  Ștefan Mandachi, a fost amendat cu 10.000 de lei acuzat fiind că în hotelul său are loc o nuntă. La eveniment participau în jur de 150 de invitați. Omul de afaceri a precizat atunci că în restaurant nu era nicio nuntă și că gradul de ocupare era de 26% şi a contestat amenda primită de la Poliţie. 

×
Subiecte în articol: Ștefan Mandachi refugiați ucraineni
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close