Antena 3 CNN Actualitate 50 de persoane s-au bătut cu pumni, picioare și scaune aruncate, la o terasă din centrul Timișoarei

50 de persoane s-au bătut cu pumni, picioare și scaune aruncate, la o terasă din centrul Timișoarei

Bătaie ca în filme la o terasă din centrul Timișoarei. 50 de persoane au aruncat cu scaune și s-au lovit cu pumnii si picioarele, sub privirile șocate ale celorlalți oameni care au ieșit să se relaxeze.

50 de persoane s-au bătut cu pumni, picioare și scaune aruncate, la o terasă din centrul Timișoarei
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    07 Iul 2021   •   11:34

Niciun client de la terasă nu a îndrăznit să intervină.

Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Până să ajungă forțele de ordine, persoanele implicate în bătaie s-au făcut nevăzute.

Momentan nu se știe de la ce a pornit scandalul, însă polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Oamenii legii au reusit să identifice trei din cele 50 de persoane, urmând să îi identifice și pe ceilalți pentru a aplica măsurile ce se impun.

”Cu privire la altercația dintre mai multe persoane, care a avut loc aseară, în jurul orei 23.00, în Piața Victoriei din Timișoara, vă informez că polițiștii Secției 1 din Timișoara au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 30-40 de ani, și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor, pentru identificarea tuturor participanților, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat la Antena 3 Aurora Voicila, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

×
Subiecte în articol: Timișoara bătaie
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close