Antena 3 CNN Actualitate A cunoscut o femeie pe Facebook și a rămas fără bani în conturi. Cum a fost un român înșelat pe internet

A cunoscut o femeie pe Facebook și a rămas fără bani în conturi. Cum a fost un român înșelat pe internet

A cunoscut o femeie pe Facebook și a rămas fără bani în conturi. Cum a fost un român înșelat pe internet
Sursa foto: Foto: freeimages.com
14 Ian 2016   •   15:45

Un bărbat din Câmpina a rămas fără 70.190 de lei (aproape 20.000 de euro) după ce a cunoscut o femeie pe internet şi a vorbit cu ea pe Facebook. Cum a fost posibil acest lucru? Simplu! Îmbătat de iubire bărbatul i-a trimis timp de cinci luni de zile diverse sume bani, la început din dragoste, ulterior din cauza şantajului a cărui victimă a căzut, scrie observatorulph.ro.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în luna iulie 2015 când s-au împrietenit pe reţeaua de socializare şi au început să vorbească. Femeia s-a dat drept originară din Râşnov. Bărbatul, domiciliat în Câmpina, a fost cuprins imediat de iubire, iar discuţiile dintre cei doi s-au mutat la telefon şi pe whatsapp. Deşi nu s-au întâlnit o perioadă lungă timp, bărbatul a fost sunat la sfârşitul lunii august-începutul lunii septembrie de iubita lui virtuală pe motiv că, după o plimbare la Ploieşti i-a fost furată geantă cu bani, acte şi alte bunuri personale. Ce a urmat? E demn de scenariul unui film.

Citiți mai mult pe observatorulph.ro.

×
Subiecte în articol: Facebook barbat inselat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close