Antena 3 CNN Actualitate A fost tipărit "Calendarul Vladimir Putin 2016"

A fost tipărit "Calendarul Vladimir Putin 2016"

A fost tipărit "Calendarul Vladimir Putin 2016"
Sursa foto: sursa: photoshoprurus.3dn.ru
29 Dec 2015   •   10:28

Pentru noul an, un ziar rusesc a avut ideea să editeze un calendar dedicat integral lui Vladimir Putin, fotografiile - toate în avantajul președintelui rus - fiind însoțite de citate de efect ale liderului de la Kremlin, constată TF1, preluat de Agerpres.
Dacă sunteți sătui de calendare cu căței și pisoi, puteți opta în 2016 pentru o versiune 100% Putin, relatează televiziunea franceză, reluând o știre difuzată de BBC. Astfel, un ziar rusesc a decis să producă și să pună în vânzare un calendar consacrat în întregime președintelui rus. Pentru o sumă în ruble estimată la aproximativ 70 de euro sau 76 de dolari, rușii pot profita de fotografii și maxime ale liderului rus tot anul.

În acest calendar, botezat 'Tot anul cu Președintele Rusiei', Vladimir Putin se afișează cu pieptul gol, în ținută militară, pe cale să facă sport, mirosind flori, mângâind un cățel sau semnând autografe pentru copii, toate imaginile vehiculând ideea unui președinte apropiat de popor, un bărbat puternic, dar sensibil, chiar afectuos.

Fotografiile sunt însoțite de citate din vorbele liderului de la Kremlin. Unele sunt mai degrabă anecdotice, ca de pildă cuvintele tandre cu care i se adresează câinelui, 'cel mai bun prieten al omului' sau salută rusoaicele, 'cele mai talentate și mai frumoase' femei. Altele vor să sublinieze forța țării și a șefului ei: citatul lunii octombrie afirmă că 'nimeni nu va reuși să depășească superioritatea militară a Rusiei'.


sursa: TF1

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close